ادامه ناکامی ماشین سازی و باخت مقابل ذوب آهن

سبز پوشان تبریزی باز هم نتیجه را به حریف خود واگزار کرده و شرایط این تیم در جدول رده بندی بد تر از گذشته شد.

به گزارش تبریز بیدار ، تیم های ماشین سازی تبریز و ذوب آهن اصفهان از ساعت ۱۴ امروز در ورزشگاه اختصاصی تراکتور سازی به مصاف یکدگیر رفته بودند که بازی با نتیجه دو بر یک به سود تیم میهمان به پایان رسید. 

گل های ذوب آهن توسط مرتضی تبریزی در دقیقه ۳۹ و علی حمام در دقیقه ۴۱ و تک گل ماشین سازی نیز توسط مهرداد بایرامی در دقیقه ۷۱ به ثمر رسید. 

ترکیب ماشین سازی:مانوئل فرناندز، ادسون هنریکه، بهمن کامل، محمد نصرتی(۶۲- مهرداد بایرامی)، حبیب گردانی(۴۶- اتابک زارعی)، احمد امیرکامدار(۴۶- پیام صادقیان)، سید مرتضی محفوظی، بهرام احمدی، حامد پاکدل، سامان نریمان‌جهان و امین قاسمی‌نژاد.

ترکیب ذوب آهن: رشید مظاهری، وحید محمدزاده، محمد نژادمهدی، علی حمام، مهران درخشان‌مهر، دانیال اسماعیلی‌فر، مهدی مهدی‌پور، محمدرضا حسینی، احسان پهلوان، مهدی رجب‌زاده(۹۰- رضا شکاری) و مرتضی تبریزی(۲+۹۰- یاسر فیضی)

داور این دیدار به بهرام احمدی(۲۸) و پیام صادقیان (دقایق ۸۷ و ۸۸) از ماشین‌سازی و دانیال اسماعیلی‌فر(۶۵) از ذوب‌آهنکارت زرد نشان داد. 

آندرانیک تیموریان به دلیل سرماخوردگی در این دیدار نیز غایب بود.

شرح گل ها: 

گل اول ذوب آهن : محمد رضا حسینی از سمت راست محوطه جریمه به مرتضی تبریزی پاس داد که شوت این بازیکن در مرحله اول به بازیکن ماشین سازی برخورد و در ریباند مرتضی تبریزی مجددا اقدام به شوت کرد که توپ پس از برخورد با دروازه تیم ماشین سازی، تبدیل به گل شد. 

گل دوم ذوب آهن: حام درازکش سانتر دقیق محمدرضا حسینی را از سمت راست زمین تبدیل به گل کرد.

تک گل ماشین سازی: دروازه بان ذوب آهن شوت امین قاسمی نژاد را به صورت ناقص دفع کرد که بایرامی با حضور به موقع و استفاده پاکدل از توپ ریباند شده تبدیل به گل ماشین سازی شد.

لحظات حساس

دقیقه ۲۳: سانتر مهدی‌پور و ضربه سر حسینی بدون اینکه خطر جدی روی دروازه ماشین‌سازی ایجاد کند به بیرون رفت.

دقیقه ۲۶: پهلوان با نفوذ از سمت چپ محوطه جریمه ذوب‌آهن حمله جدی‌ای ایجاد کرد که نصرتی او را متوقف کرد و به زمین انداخت ولی داور اعتقادی به خطای پنالتی نداشت.

دقیقه ۳۵: اشتباه محمدزاده در دفع توپ به هنریکه برخورد کرد و در اختیار مظاهری قرار گرفت.

دقیقه ۳۶: شوت حسینی از پشت محوطه جریمه را فرناندز با واکنش به موقع از زیر طاق دروازه به بیرون کشید.

دقیقه ۵۸: شوت پر قدرت و کم‌دقت قاسمی‌نژاد از پشت محوطه جریمه به اوت رفت.

دقیقه ۶۴: حرکت حسینی و ارسال کوتاه او را تبریزی در مقابل دروازه خالی ماشین‌سازی به بیرون زد و موقعیت بسیار خوبی از دست داد.

دقیقه ۶۵: حمام با نفوذ از جناح راست محوطه جریمه ماشین‌سازی فرصت جدی ایجاد کرد ولی فرناندز با واکنش خود توپ را دفع کرد و در برگشت هم شوت کم دقت پهلوان به کامل خورد و دور شد.

دقیقه ۶۶: شوت راه دور قاسمی‌نژاد را مظاهری در دو مرحله جمع کرد.

دقیقه ۶۹: روی ارسال حمام و ضربه سر تبریزی، فرناندز با پا واکنش عالی‌‌ای داشت و مانع از گل سوم ذوب شد.

دقیقه ۶۹: پاس ریباند شده تبریزی داخل محوطه جریمه به مهدی‌پور رسید که شوت او را فرناندز با واکنش به موقع تبدیل به کرنر کرد.

دقیقه ۷۰: باز هم ضربه بد تبریزی مانع از رسیدن ذوب‌آهن به گل سوم شد؛ این بار شوت مهاجم ذوب را فرناندز دفع کرد.

دقیقه ۷۳: ارسال بهرام احمدی را قاسمی‌نژاد با ضربه سر زد که مدافعان ذوب توپ را دور کردند.

دقیقه ۸۳: نژادمهدی اجازه نداد بایرامی از محوطه ۶ قدم پاس بهرامی را وارد دروازه ماشین‌سازی کند.

دقیقه ۸۴: مهدی‌پور از فاصله ۲۰ متری قصد گلزنی داشت ولی شوت او بی‌ثمر راه اوت را در پیش گرفت.

دقیقه ۹۰: تبریزی بهترین فرصت را داشت تا از داخل محوطه جریمه گل دوم خود و سوم ذوب‌آهن را بزند ولی شوت پای چپ او به اوت رفت.

دقیقه ۲+۹۰: فیضی با توپ‌ربایی از زمین خودی، تا پشت محوطه جریمه ماشین‌سازی پیش رفت ولی شوت فنی او حاصلی در پی نداشت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *