جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به این که 3 هزار خانه مسکونی نامناسب در تبریز وجود دارد، گفت: همه این خانه‌ها نیاز به جابه‌جایی دارند و در موقعیت مناسبی نیستند.

  • دی 6, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ،  محمدصادق  پورمهدی در چهارمین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری محدوده‌ها و محلات هدف استان، اظهار کرد: برای جابه‌جایی 3 هزار خانه ناکارآمد در تبریز، تاکنون 171 خانه مسکونی جدید احداث شده است که بعد از رفع موانع آنها تحویل داده می‌شوند و برای احداث بقیه واحدها نیز برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است.

    وی اضافه کرد: شهرداری‌ها با در نظر گرفتن مشوق‌هایی در صدور پروانه‌ها و عوارض سعی دارند تا مردم را برای جابه‌جایی از خانه‌های ناکارآمد تشویق کنند.

    معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به محدودیت‌‌های اعتباری دولت، همکاری و سخت‌کوشی همه دستگاه‌های اجرایی را برای تحقق اهداف ستاد بازآفرینی پایدار شهری ضروری دانست و گفت: این با رویکردی جدید فعالیت می‌کند.

    پورمهدی افزود: این ستاد در گذشته فقط به مباحث مربوط به فضاهای کالبدی شهرها می‌پرداخت، اما در حال حاضر توانمندسازی و رسیدگی به مسائل اجتماعی و مشکلات ساکنان شهرها از اهداف این ستاد است.

    وی بیان کرد: احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری از جمله اهداف این ستاد است که برنامه‌ریزی‌هایی در این خصوص انجام شده است.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *