ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که کمیسیون تنظیم بازار مرجع تشخیص و تصمیم گیرنده است، گفت: کنترل، تنظیم و جهت دهی قیمت محصولات در بازار شب عید با نظارت بیشتری انجام می گیرد.
به گزارش تبریز بیدار ، علی نواداد در جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان با اشاره به تاثیر فعالیت های این کمیسیون بر قیمت مایحتاج عمومی مردم، ادامه داد: باید نظارت ها برای عملی شدن تصمیمات کمیسیون به صورت جدی پیگیری شود.
وی با بیان این که مرغ جزو اقلام اصلی سبد غذایی مردم است، گفت: قیمت گوشت مرغ در بازار باید به نحوی کنترل شود که همه اقشار مردم بتوانند آن را در سبد غذایی خود بگنجانند.
معاون جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: در راستای کنترل و متعادل کردن بازار میوه شب عید، اقلام سیب و پرتقالی که تعهد شده بود، 20 درصد بیشتر از مقدار تعهد از 27 اسفند در استان توزیع خواهد شد.
اکبر فتحی ادامه داد: پرتقال های تهیه شده بر خلاف هر سال که از شمال کشور خریداری می شد امسال از جنوب کشور خریداری شده است و هیچ مشکلی در تامین میوه شب عید در استان وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید