شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از پیگیری طرح توسعه مجتمع معدنی مس سونگون آذربایجان شرقی در این کمیسیون خبر داد.

  • اسفند 17, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، عزیز اکبریان در حاشیه بازدید از معدن مس سونگون با اشاره به سفر جمعی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به استان آذربایجان شرقی هدف از این سفر را بازدید از صنایع استان عنوان کرد.

    وی افزود: در ابتدای این سفر به همراه وزیر صنعت، معدن و تجارت، جمعی از نمایندگان مجلس و مسئولان استان از مجتمع مس سونگون که یکی از معادن بزرگ کشور است بازدید به عمل آمد.

    نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجتمع مس سونگون درحال حاضر در حال اکتشاف و بهره برداری بسیار خوبی از ذخایر مس منطقه آذربایجان است.

    رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای توسعه مجتمع مس سونگون در کمیسیون صنایع در حال پیگیری هستیم،خاطرنشان کرد: یکی از بخش هایی که در این مجتمع هنوز راه اندازی نشده ؛بخش ذوب و اسید است که امیدواریم با پیگیری های انجام شده هرچه سریعتر این امر صورت گیرد.

    اکبریان تصریح کرد:درحال حاضر کنسانتره ای که سه چهارم آن نیز خاک است برای فراوری به خارج از استان منتقل می شود که هزینه حمل و نقل بسیار و همچنین مشکل آسیب رساندن به جاده ها را درپی دارد؛از این رو می توانیم با اضافه کردن و پالایش صحیح در ذوب و حل مشکل اسید آن که خطر زیست محیطی ایجاد می کند،برای فرآوری این محصول اقدام به تاسیس کارخانه در منطقه کنیم که هم ارزش افزوده بالایی داشته باشد؛هم اشتغالزایی ایجاد کند و نقل و انتقال آن نیز آسان تر صورت گیرد.

    رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص ادامه برنامه سفر اعضای این کمیسیون خاطرنشان کرد: برنامه دیگر این سفر بازدید از صنایع استان،حضور در همایش اقتصادمقاومتی در مشکین شهر و همچنین بازدید از صنایع و پروژه های “گرمی” و “اردبیل” خواهد بود

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *