۲۰۰میلیون دندان پوسیده در دهان ایرانیان

دبیر شورای عالی سلامت دهان و دندان با اشاره به اینکه استفاده از روش وارنیش فلوراید، پوسیدگی دندان را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد، گفت: ایرانی‌ها حدود ۲۰۰ میلیون دندان پوسیده دارند که کاهش مصرف شکر در کمتر شدن این آمار مؤثر است.

به گزارش تبریز بیدار ،به نقل از فارس، دبیر شورای عالی سلامت دهان و دندان با اشاره به اینکه استفاده از روش وارنیش فلوراید، پوسیدگی دندان را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد، گفت: ایرانی‌ها حدود ۲۰۰ میلیون دندان پوسیده دارند که کاهش مصرف شکر در کمتر شدن این آمار مؤثر است.

سعید عسکری در دومین سالگرد طرح تحول سلامت دهان و دندان و بزرگداشت روز دندانپزشکی، اظهار داشت: پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه شیوع بالایی در جهان و در کشور ما دارد که این مسئله تأثیرات زیادی بر روی کیفیت زیبایی فردی و اجتماعی خواهد گذاشت.

وی افزود: همچنین این مشکلات با بیماری‌های سیستمیک مثل دیابت ارتباط مستقیم داشته و هزینه‌های زیادی را جهت درمان به همراه دارد.

دبیر شورای عالی سلامت دهان و دندان ادامه داد: شیوع پوسیدگی دندان در جهان در مقابل میگرن و آسم بیشتر است و بر اساس آخرین پیمایش‌های انجام شده در میان افراد ۳۵ تا ۴۴ سال حدود ۳ دندان پرشده و ۶ کشیده و ۴ پوسیده وجود دارد همچنین آمار دندان‌های پوسیده در میان کودکان صعودی بوده است که این مسئله هزینه‌های زیادی را برای درمان نیاز دارد.

عسگری عنوان کرد:‌ استفاده از روش‌های مختلف فلوراید ۲۰ تا ۶۰ درصد پوسیدگی دندان را کاهش می‌دهد و به طور کلی وارنیش فلوراید مؤثرترین استفاده از فلوراید بوده که پوسیدگی دندان را ۵۰ درصد کمتر می‌کند.

وی به تفاهم‌نامه‌ وزارت بهداشت و آموزش و پرورش در زمینه فلورایدتراپی دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت:‌این مسئله کاهش بسیاری را در پوسیدگی دندان کودکان به همراه داشته است و البته جهت ارائه خدمات بیشتر دندانپزشکی بخش خصوص خیرین اقدامات بیشتری را به عمل آورند.

وی از ساخت کلینیک‌های سیار دندانپزشکی در مناطق محروم و دورافتاده با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: در آینده نزدیک و ابلاغیه‌های انجام گرفته این موضوع به طور کامل محقق می‌شود.

دبیر شورای عالی سلامت دهان و دندان در پایان با اشاره به اینکه ۲۰۰ میلیون دندان پوشیده در دهان ایرانیان وجود دارد، گفت:‌ همچنین ۵ میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت هستند و ۵ میلیون در معرض ابتلا به این بیماری هستند که همه این مسائل با کاهش مصرف شکر و تغذیه تا حدود زیادی قابل پیشگیری است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *