شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: در راستای تحقق خط اتیلن170 کیلومتری، در مدت این سال‌ها با تلاش مدیریت ارشد استان 150 کیلومتر از اراضی مسیر آزادسازی شده و با توجه به این مسئله لوله‌های خط اتیلن که 20 سال قبل خریداری و در تهران در انبار بود به استان حمل خواهد شد.

  • مرداد 8, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ،  محمدصادق پورمهدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز در خصوص آخرین وضعیت پروژه خط اتیلن میاندوآب – تبریز اظهار داشت: در راستای تحقق خط اتیلن170 کیلومتری، در مدت این سال‌ها با تلاش مدیریت ارشد استان، 150 کیلومتر از اراضی مسیر آزادسازی شده و با توجه به این مسئله، لوله‌های خط اتیلن که 20 سال قبل خریداری و در تهران در انبار بود به استان حمل خواهد شد.

    وی  با بیان اینکه مشکلات استان را با همدلی باید حل کنیم، خاطرنشان کرد: در کنار آغاز به کار خط اتیلن برای 3 هزار نفر به صورت مستقیم و برای 6 هزار نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

    معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: با تحقق این پروژه، به صورت مستقیم به مواد مورد نیاز پتروشیمی دست پیدا می‌کنیم و ان‌شاالله شاهد توسعه صنایع استان خواهیم بود.

    وی خاطرنشان کرد: ما مدیران تنها وسیله هستیم و در جایگاهی که قرار داریم به عنوان مسؤول مهم این است که بدانیم تا چه اندازه توانسته‌ایم در راستای توسعه منطقه، تاثیرگذار باشیم و قطعاً اگر همدلی باشد خداوند نیز کمک خواهد کرد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *