عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با تبریزبیدار؛

برای حل مشکلات ماشین سازی منتظر معرفی مدیرعامل جدید شستا و استاندار هستیم/ مردم از شعار خسته شده اند

آقاپور گفت: با تعاملاتی که وجود دارد منتظر هستیم تا مدیرعامل جدید شستا و همچنین استاندار آینده آذربایجان شرقی معرفی شوند و پیش بینی میکنم در نیمه دوم سال برخی تدابیر اتخاذ خواهد شد.

به گزارش تبریز بیدار ، معصومه آقاپور نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری و در خصوص مشکلات واگذاری ماشین سازی تبریز و راه های حل آن اظهار داشت:  در گذشته علی رغم برخی مسائل شکل گرفته ثابت شد که موضع بنده در قبال ماشین سازی کاملا صحیح بوده و ۲۲ سال سابقه اجرایی در سطح مدیریتی برخی تجارب را به بنده داده است که چنین اظهاراتی را انجام دهم.

وی افزود: با تعاملاتی که وجود دارد منتظر هستیم تا مدیرعامل جدید شستا و همچنین  استاندار آینده آذربایجان شرقی معرفی شوند و پیش بینی میکنم در نیمه دوم سال برخی تدابیر اتخاذ خواهد شد.

آقاپور ادامه داد: امیدواریم با مدیرعامل شستا، اعضای مجمع نمایندگان، رئیس سازمان خصوصی سازی و استاندار جدید جلسه ای مشترک داشته و راهکارهای متفاوت موجود را بررسی کرده و بهترین تصمیم را اتخاذ نماییم. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نباید قبل از اتمام و توافقات نهایی حرف زده و شعار داد و در صورتی که آن برنامه ها عملیاتی نشد نارضایتی عمومی ایجاد کرد بلکه بایستی در ابتدا کار را پیش برد و پس از اتمام آن در اختیار مردم عزیز قرار داد چراکه باید بجای شعاردادن، اقدام و عمل صورت گیرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *