توضیحات «تاکسی آنلاین قونقا» درباره گفت‌وگوی مدیرعامل تاکسی‌رانی تبریز؛

بیش از ۶ ماه پشت درهای دفتر مسئولین مانده‌ایم/ آماده همکاری با سازمان تاکسی‌رانی تبریز هستیم

پس از گفت‌وگوی هفته گذشته تبریزبیدار با فرخ جلالی، مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری تبریز که وی به صراحت ابراز داشت که «تاکسی‌های اینترنتی مجوز رسمی فعالیت ندارند» شرکت تاکسی آنلاین قونقا جوابیه ای به تحریریه این پایگاه خبری-تحلیلی ارسال کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، پس از گفت‌وگوی هفته گذشته تبریزبیدار با فرخ جلالی، مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری تبریز که وی به صراحت ابراز داشت که «به هیچ فرد یا شرکتی مجوز تأسیس «تاکسی اینترنتی» را صادر نکرده‌ایم و کار برخی از این تاکسی‌ها در تبریز که باکمال تأسفبرخی از مسئولین شهری نیز در مراسم آنها شرکت می‌کنند، غیرقانونی است.» یکی از شرکت های تاکسی اینترنتی خود را مخاطب این سخنان یافته و توضیحاتی را در این رابطه در قالب جوابیه ای به تحریریه این پایگاه خبری-تحلیلی ارسال کرد.(لینک متن کامل گفت‌وگو)

تبریزبیدار مطلب ارسالی شرکت «تاکسی آنلاین قونقا» را در پی می آورد؛

 تبریز همیشه در عرصه‌های مختلف پیشرو و به عنوان وارد کننده تکنولوژی‌های نو به کشور شناخته می‌شود و لقب شهر اولین‌ها به همین دلیل بر این شهر نهاده شده، حال نباید اجازه دهیم بروکراسی‌های غیر ضروری اداری مانع از ورود سریع تکنولوژی به شهر عزیزمان تبریز گردد، مطمئنا عواقب هرگونه مقاومت و به عقب انداختن ورود تکنولوژی به شهر گریبانگیر شهروندان شده و مانع از توسعه سریع شهر و رقابت با دیگر شهرهای کشور و حتی منطقه خواهد شد.

تاکسی آنلاین قونقا از همان ابتدا که روزانه ۲۴ درخواست داشت، با تفکر تعامل با سازمان‌های مربوطه با آن‌ها وارد مذاکره شده و آمادگی خود برای همکاری با این سازمان‌های محترم را اعلام نمود ولی با وجود گذشت بیش از شش ماه و در حالی که تعداد درخواست‌ها به ۷۰۰۰ درخواست در روز رسیده هنوز با جواب اینکه در حال بررسی هستیم پشت درهای دفتر مسئولین سازمان تاکسی رانی و حمل و نقل منتظر مانده، حالا شما حساب کنید در این مدت اگر ما منتظر مجوز ایشان می‌بودیم شرکت‌های شهرهای دیگر می‌آمدند و سهم بازاری که باید نصیب جوانان آذربایجان می‌شد را به راحتی ازآن خود می‌کردند.

جای تعجب است که برخی مسئولین به جای حمایت از جوانان بومی، از دیگر مسئولینی که به حمایت از این جوانان می‌پردازند انتقاد کرده و آن‌ها را نیز از این کار بازمی‌دارند، این درحالیست که به مانند سایر شهرها مجوز کسب و کارهای اینترنتی از طرف اتاق اصناف صادر می‌گردد و سازمان دیگری در شهر متولی آن نبوده و نمیتواند فعالیت تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی بخواند.

با وجود همه نا مهربانی‌ها همچنان شرکت تاکسی آنلاین قونقا آمادگی خود را برای هرگونه همکاری با سازمان محترم تاکسی رانی اعلام میدارد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *