در گردهمایی بزرگ اربعین امسال؛

تبریز ۲۰۱۸ برای زائران اربعین حسینی معرفی می شود

تبریز ۲۰۱۸ در گردهمایی بزرگ اربعین امسال توسط شهرداری تبریز معرفی می شود.

به گزارش تبریز بیدار ، غرفه فرهنگی «تبریز ۲۰۱۸» در کربلای معلی با توزیع محصولات فرهنگی، به معرفی دستاوردهای بین‌المللی تبریز و ریشه‌های خواهرخواندگی این شهر با کربلای معلی می‌پردازد.

شهرداری تبریز امسال با برپایی غرفه تبریز پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ در کنار موکب جنت الحسین، سعی در معرفی بیشتر برای مخاطبان دیگر کشورها بخصوص عراقی ها دارد.

ویژه نامه گردشگری به زبان عربی، راهنمای گردشگران خارجی، مسابقات فرهنگی،ایستگاه کودکان و اجرای دیگر برنامه های فرهنگی متنوع در قالب اقدامات برنامه ریزی شده در غرفه تبریز ۲۰۱۸ در نظر گرفته شده است.

با در نظر داشتن چشم‌انداز گردشگری تبریز ۲۰۱۸ و همچنین برنامه‌های خدماتی که شهرداری تبریز در مناسبت‌های مختلف مذهبی به‌خصوص اربعین حسینی، در این شهر ارائه می‌دهد، شهرداری تبریز امسال مصمم به به بر پایی این غرفه در کربلای معلی شده است

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *