به گزارش تبریز بیدار ، دانشجویان برخی از دانشگاه ها را افراد غیربومی تشکیل می دهند به همین خاطر همیشه مشکلات سلفی و غذایی دانشگاه ها از موارد حاشیه ای دانشگاه به شمار می رود و این امر نیز مختص به دانشگاه خاصی نیست.
اخیرا دانشجویان دانشگاه فنی حرفهای شماره یک تبریز در هفته دانشجو به کیفیت بد غذای سلف این دانشگاه اعتراض کردند. دانشجویان معتقد بودند کیفیت غذای دانشگاه فنی حرفه ای بسیار پایین است.
هادی جبارپور مسئول روابط عمومی دانشگاه فنی حرفه ای در گفتگو با تبریزبیدار به شرح و علل اعتراض دانشجویان پرداخت.
وی گفت: مسائل غذایی و سلف دانشجویان مربوط به یک دانشگاه خاصی نیست و همه دانشگاهها با اینگونه مباحث درگیر هستند. ضمن اینکه این مباحث حاشیه ای در محدوده زمانی روز دانشجو به وجود می آید و پررنگ تر می شود.
جبارپور ادامه داد: برای بهتر شدن کیفیت غذایی باید بخش سلف دانشجویی در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد، به همین خاطر نیاز مند ورود بخش خصوصی هستیم، رسالت دانشگاه هم در این است که نسبت به غذای دانشجو احساس وظیفه داشته باشد
وی با اشاره به نوع غذای دانشگاه فنی حرفه ای افزود: در دانشگاه فنی حرفه ای برنج ایرانی طبخ می شود، این دانشگاه با توجه به سابقه طولانی که در نظام آموزشی کشور داراست یکی از باکیفیت ترین غذاهای دانشجویی را ارائه می دهد، علی رغم مشکلات مالی با افتخار می گوییم که دانشجوی این دانشگاه یک دانشجوی فناور است.
جبار پور خاطر نشان کرد: قرار براین شده که پخت و پز غذایی دانشجویان به بخش خصوصی واگذار شود تا کیفیت غذایی هرچه بیشتر افزایش یابد ولی با توجه به نوسانات قیمت مواد غذایی هیچ شرکت خصوصی حاضر به ریسک کردن در این مورد نیست.

