آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استتبریزبیدار موضوع جنجالی ضرب و شتم یک روحانی توسط عوامل شهرداری را پیگیری کرده است.
به گزارش تبریز بیدار ، عصر امروز فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که حکایت از برخورد فیزیکی عوامل شهرداری منطقه ۱۰ تبریز با یک روحانی داشت.
بلافاصله بعد از انتشار این فیلم، تبربزبیدار پیگیری های لازم را از شهرداری انجام داده اما در نهایت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰ در اظهارات جالب، ابراز بی اطلاعی کرد.
در نهایت یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود به تبریزبیدار گفت: فرد خاطی که روحانی هست اقدام به تصرف و سکونت در ملک قانونی شهرداری کرده بود که با واکنش عوامل تخلفاتی شهرداری می شود و با حکم دادگاه به دلیل اغتشاش و تصرف مال ، مجرم شناخته می شود. مسئول تخلفات منطقه 10 که در کلیپ به مکرر به نام قاسمی خطاب می شود، توسط همین روحانی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و صدماتی از ناحیه پهلو، چشم و بینی می بیند.
از سوی دیگر کریم صادق زاده تبریزی سخنگوی شورای شهر تبریز در واکنش به این موضوع گفت: آنچه که مشخص است ، برادر روحانی اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز نموده و همکاران شهرداری در معیت مامورین نیروی انتظامی برای جلوگیری از ساخت و ساز و انجام اقدامات قانونی دیگر در محل مورد نظر حضور یافته اند. همه باید مطیع قانون باشیم ، برای همه ما باید قانون فصل الخطاب باشد و به عبارت دقیق تر برای انجام هر حرکتی در شهر باید قانون ، خط قرمز ما باشد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: اگر تخلفی از سوی همکاران ما در شهرداری صورت گرفته باشد طبق ضوابط برخورد خواهد کرد و اگر هر همشهری هم بخواهد خود را فراتر و بالاتر از قانون بداند خود قانون و ضوابط اجازه نخواهد داد.
دقایقی بعد از انتشار فیلم مذکور، فیلم دیگری نیز منتشر شد که روحانی مضروب، اظهارات تامل برانگیز و البته تاسف باری بر زبان جاری کرده است.
وی گفته است: شمشیر بیاورید، قمه می آورم! دادستان خودش بیاید پای کار! شهردار باید مشکل را حل کند !
علیرغم فراگیر شدن این موضوع ، همچنان شهرداری تبریز موضع گیری شفافی نداشته و انتظار افکار عمومی، روشنگری است.
دیدگاهتان را بنویسید