مسئول روابط عمومی هواشناسی آذربایجان شرقی مطرح کرد:

نفوذ سامانه بارشی نسبتا فعال از اواخر چهارشنبه

ابراهیمی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی زودگذر طی روز دوشنبه، از نفوذ سامانه بارشی نسبتا فعال از اواخر روز چهارشنبه در استان خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار ، ابراهیمی مسئول روابط عمومی هواشناسی آذربایجان شرقی  گفت: نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، فعالیت سامانه بارشی زودگذری را طی روز دوشنبه در استان، نشان می‌دهد که موجب ابرناکی، بارش باران و برف و مه خواهد شد.

وی افزود: از اواخر چهارشنبه نفوذ سامانه بارشی نسبتا فعالی استان را تحت تاثیر قرار داده و روز‌های پنجشنبه و جمعه موجب وزش تندباد شدید، مه گرفتگی، بارش باران و برف و کاهش محسوس دما خواهد شد.

ابراهیمی در پایان اضافه کرد: طی این مدت، کولاک برف، یخبندان و اختلال در تردد جاده‌ای پیش بینی و توصیه می‌شود، اقدامات لازم جهت جلوگیری از خسارات به عمل آید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *