به گزارش تبریز بیدار ، محمد اسماعیل سعیدی ، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در خصوص بحث لایحه بودجه گفت: نمایندگان پس از تقدیم لایحه بودجه توسط دولت به مجلس، آگاهیهای لازم را در خصوص اعتبارات استان به دست میآورند.
نمایندگان کمیسیون تلفیق در جریان بودجه استان هستند
وی در خصوص حساسیت نمایندگان آذربایجان شرقی نسبت به بودجه استان نیز یادآور شد: تمامی ۱۹ نماینده استان به ویژه نمایندگانی که در کمیسیون تلفیق حضور دارند، در جریان بودجه استانی قرار گرفتند و تلاش میکنیم رتبه استان را در بودجه ترمیم دهیم. در این راستا پیشنهاداتی ارائه شده که منتظر بررسی و تأئید پیشنهادات در کمیسون تلفیق هستیم.
وی ادامه داد: ایرادات کلی در نظام بودجهنویسی کشور وجود دارد و معتقد هستم عدم موفقیت در موضوعات اقتصادی مرتبط با بخش بودجهنویسی می باشد.
اراده ای در دولت برای اصلاح بودجه نویسی دیده نمی شود
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت اصلاح در روند بودجهنویسی، مطرح کرد: نظام بودجه نویسی در کشورمان به معنای پر کردن جاهای خالی است و این بودجه نویسی واقعی و عملیاتی نیست و همین موضوع باعث شده طی سالهای متمادی دچار مشکل شویم. همچنین تاکنون ارادهای نیز در دولتها برای اصلاح بودجهنویسی وجود نداشته است.
وی افزود: نیازهای واقعی و ضروری در بخش بودجه مشخص نشده است. البته برخی مباحث سیاسی نیز در این موضوع بیتاثیر نیست.
مجلس فرصت کمی برای اصلاح لایحه بودجه دارد
این نماینده مردم تبریز اسکو و آذرشهر در مجلس با اشاره به فرصت محدود مجلس برای اصلاح لایحه بودجه، گفت: تعداد پیشنهادات نمایندگان در خصوص بودجه زیاد است، اما فرصتی نیست تا تمامی این پیشنهادات بررسی شود و تنها تغییرات جزئی از سوی مجلس در بودجه انجام میشود.
سعیدی در پایان در خصوص تغییرات مجلس در روند بررسی بودجه سال ۹۸، تصریح کرد: امسال پیشنهاد کردیم که کمیسیون تلفیق به ردیفها ورود پیدا کرده و عمده تغییرات را در آن انجام دهد.
