آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استنخستين گروه از حجاج استان های آذربايجان شرقی و اردبيل بامداد امروز(پنج شنبه) از فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبريز به سرزمين وحی اعزام شدند.
به گزارش تبریز بیدار ، نخستين گروه از حجاج استان های آذربايجان شرقی و اردبيل بامداد امروز(پنج شنبه) از فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبريز به سرزمين وحی اعزام شدند.
به همین منظور مراسمی در ترمینال حجاج این فرودگاه برگزار گردید و میهمانان خانه خدا با بدرقه حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز و پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی راهی زیارت خانه خدا شدند.
رامین آذری مدیرکل فرودگاه های استان آذربایجان شرقی در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگاران خدمت به زائرین خانه خدا را توفیقی بزرگ برای مسئولین و پرسنل فرودگاه تبریز عنوان کرد و با تشریح اقدامات انجام شده جهت خدمت رسانی مطلوب به حجاج گفت: فرودگاه شهید مدنی تبریز همچون سال های قبل، از آمادگی کامل در حوزه های عملیاتی و خدماتی برخوردار است.
وی افزود: طرح ارتقای خدمت رسانی به حجاج و ایجاد صفحه جدید مخصوص عملیات حج تمتع در وب سایت اداره کل در همین راستا بوده و با توفیق الهی عملیات حج تمتع را انجام خواهد داد.
آذری در خصوص چزئیات پروازهای حجاج از تبریز نیز گفت: عملیات اعزام زائرین حج تمتع استان آذربایجان شرقی و اردبیل در 7 روز و با 4705 زائر در قالب 19 پرواز از تاریخ 98/5/3 لغایت 98/5/9 با هواپیماهای A332 و 600- A300 توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) شعبه تبریز انجام خواهد پذیرفت.
گفتنی است نخستین پرواز حجاج استان های آذربایجان شرقی و اردبیل از فرودگاه شهید مدنی تبریز با 232 نفر مسافر با هواپیماهای A332 عازم سرزمین وحی شدند.
دیدگاهتان را بنویسید