رتبه دوم کنکور تجربی در گفتگو با تبریزبیدار:

بین پزشکی تهران و تبریز تردید دارم / روزانه ۱۰ ساعت مطالعه داشتم

رتبه دوم کنکور تجربی گفت: احتمالا پزشکی دانشگاه تهران بخوانم اما برای انتخاب پزشکی تبریز نیز تردید دارم.

محسن راستکار دانش آموز تبریزی و رتبه دوم کنکور تجربی ۹۸ در گفتگو با تبریز بیدار گفت:  در ایام مدارس حدود ۷ ساعت درس می خواندم اما در روز های تعطیل به  ۱۰ ساعت نیز می رسید.

وی در پاسخ به این سوال که می خواهید در چه رشته ای تحصیل کنید، گفت: احتمالا پزشکی دانشگاه تهران بخوانم اما برای انتخاب پزشکی تبریز نیز تردید دارم.

رتبه دوم کنکور  تجربی در مورد حضور در کلاس های کنکور نیز بیان داشت: دو یا سه بار بنا به درخواست معلمان و علی رغم میل خود در این کلاس ها حضور یافتم و در کل حضور در آن را به هیچ یک از کنکوری ها توصیه نمی کنم.

وی در خصوص تحصیلات مقطع دبیرستان خود نیز گفت: دوره دبیرستان را در مرکز استعداد درخشان علامه طباطبایی ناحیه یک تبریز گذرانده ام و از زحمات معلمان خود تشکر می کنم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *