معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا:

سپاه در طول ۴۱ سال تمام بحران ها و جنگ های نابرابر را خنثی کرده

معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا گفت: حضور پاسداران در طول ۴۱ سال در تمامی عرصه های انقلاب باعث تثبیت انقلاب شد و تمام کودتاها ، بحران ها و جنگ های نابرابر را سپاه خنثی کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، سرهنگ پاسدار الیاس گل محمد زاده در سومین جشنواره مالک اشتر در هریس با تبریک اعیاد دهه امامت و ولایت عنوان کرد:  پیروزی انقلاب اسلامی یکی از برکات و نعمات بزرگ الهی است که ما باید قدردان باشیم،  انقلابی که در این مقطع بوجود آمد دارای برکات زیادی بوده و صاحبان اصلی آن مردم می باشند.

وی در ادامه افزود: حضور پاسداران در طول ۴۱ سال در تمامی عرصه های انقلاب باعث تثبیت انقلاب شد و تمام بحران ها و جنگ های نابرابر را سپاه خنثی کرد.

گل محمدزاده خاطرنشان کرد: با وجود تبلیغات منفی دشمنان، سپاه در چشم مردم بعنوان نیروی اقتدار آفرین محسوب می شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا با تاسی به فرمایشات حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) گفت: مشکلاتی که در کشور وجود دارد اگر تبعیض را مسوولان کنار بگذارند مشکلات کشور قابل حل است.

وی  در پایان ضمن اشاره به اهداف جشنواره افزود:  این جشنواره ها عامل مهم برای موفقیت فرماندهان محسوب می شود.

در پایان به ۱۵ نفر از فرماندهان و مدیران بسیجی منتخب سپاه ناحیه هریس جوایز و لوح تقدیر اهدا شد.

سومین جشنواره مالک اشتر با حضور جمعی از فرماندهان نظامی، رؤسای ادارات و جمع کثیری از بسیجیان در کانون جوانان ناحیه هریس برگزار شد.

شهرستان هریس با حدود ۷۰هزار نفر جمعیت در ۷۰ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد. 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *