به گزارش تبریز بیدار ،امین امینیان سه شنبه شب در جمع مردم کوی گنجینه کتاب با بیان اینکه خام فروشی معادن جز نابودی جاده ها و منابع طبیعی چیزی را عاید منطقه نمی کند، افزود: اکثر سنگ های تزئینی عتبات عالیات در کشور عراق از سنگ معدن کریم آباد هشترود است که بنام اصفهان صادر می شود.
وی گفت: سد سهند هشترود پس از ۱۲ سال آبگیری متاسفانه فقط یک هزار و ۷۰۰ هکتار از پایابش اجرا شده بود که امسال با مشارکت مردم و با صرف هزینه ای افزون بر ۲۷.۵ میلیارد تومان یکهزار هکتار هم تا پایان امسال اجرا خواهد شد.
فرماندار هشترود گفت: هر هکتار از پایاب برای ۵ نفر ایجاد اشتغال می کند و در صورت اتمام ۵ فاز آن برای ۳۵ هزار نفر ایجاد اشتغال خواهد شد.ِ
وی از رتبه چهارم این شهرستان در جذب اعتبارات پایدار روستایی در استان نیز خبر داد و گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون 153 طرح با ایجاد اشتغال برای ۳۹۲ نفر اجرایی شده است.
وی فراوری محصولات تولیدی در این شهرستان ازجمله گندم و سیب را ضروری دانست و گفت: ازسرمایه گذاران در امر فراوری محصولات در این شهرستان حمایت های مالی خواهد شد.ِ
هشترود با ۵۷ هزار جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری جنوبشرق تبریز مرکز آذربایجانشرقی واقع است.
