مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینفرماندار هشترود با تاکید بر لزوم بهرهبرداری همراه با ارزش افزوده از معادن گفت: بر این اساس هر گونه خامفروشی از معادن شهرستان ممنوع است.
به گزارش تبریز بیدار ،امین امینیان سه شنبه شب در جمع مردم کوی گنجینه کتاب با بیان اینکه خام فروشی معادن جز نابودی جاده ها و منابع طبیعی چیزی را عاید منطقه نمی کند، افزود: اکثر سنگ های تزئینی عتبات عالیات در کشور عراق از سنگ معدن کریم آباد هشترود است که بنام اصفهان صادر می شود.
وی گفت: سد سهند هشترود پس از 12 سال آبگیری متاسفانه فقط یک هزار و 700 هکتار از پایابش اجرا شده بود که امسال با مشارکت مردم و با صرف هزینه ای افزون بر 27.5 میلیارد تومان یکهزار هکتار هم تا پایان امسال اجرا خواهد شد.
فرماندار هشترود گفت: هر هکتار از پایاب برای 5 نفر ایجاد اشتغال می کند و در صورت اتمام 5 فاز آن برای 35 هزار نفر ایجاد اشتغال خواهد شد.ِ
وی از رتبه چهارم این شهرستان در جذب اعتبارات پایدار روستایی در استان نیز خبر داد و گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون 153 طرح با ایجاد اشتغال برای 392 نفر اجرایی شده است.
وی فراوری محصولات تولیدی در این شهرستان ازجمله گندم و سیب را ضروری دانست و گفت: ازسرمایه گذاران در امر فراوری محصولات در این شهرستان حمایت های مالی خواهد شد.ِ
هشترود با 57 هزار جمعیت در 120 کیلومتری جنوبشرق تبریز مرکز آذربایجانشرقی واقع است.
دیدگاهتان را بنویسید