آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استبارش باران از دیشب در مناطق مختلف آذربایجان شرقی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
به گزارش تبریز بیدار ، بارش باران در آخرین روز اولین ماه پاییز لطافت و طراوت خاصی به هوای استان بخشیده و البته موجب آبگرفتگی معابر برخی شهرها شده است.
هم اکنون چاراویماق با 7 درجه بالای صفر سردترین و جلفا با 16 درجه بالای صفر گرمترین مناطق آذربایجان شرقی است.دمای هوای تبریز هم 10 درجه بالای صفر است.
بر اساس پیش بینی کارشناسان اداره کل هواشناسی استان، بارش باران تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و بارش ها در نواحی سردسیر و مرتفع به صورت برف خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید