واکنش فعال فرهنگی به مصاحبه نوین با تبریزبیدار؛

رشیدی: شما گوش نداشتید سردار!

جناب مهندس! یادتان رفته خط‌ونشان کشیدن‌هایِ متبخترانۀ مدیر آرامستان‌هایتان را؟ یادتان رفته که چگونه قدرت و نفوذ خود را به رخ جوان‌های منتقد تخریب مزار شهدا می‌کشید و تهدیدشان می‌کرد؟

به گزارش تبریز بیدار ، روح الله رشیدی فعال فرهنگی تبریز طی یادداشتی به مصاحبه علیرضا نوین شهردار اسبق تبریز با تبریزبیدار در خصوص یکسان سازی گلزار شهدای وادی رحمت واکنش نشان داد.

مشروح یادداشت بشرح ذیل است:

علیرضا نوین، شهردار اسبق تبریز مدعی شده: «من در مدت حضورم در شهرداری، فقط مسقف‌سازی گلزار شهدای وادی رحمت تبریز را ضروری می‌دیدم… شهرداری فقط پیمانکار بود. معاونت عمرانی استانداری، متولی کار بود و بنیاد شهید هم کارفرما.»
اگر کسی از پیشینۀ موضوع مطلع نباشد، طبعاً باورش می‌شود که شهردارِ آن روزگار تبریز، خودش منتقد یکسان سازی بوده و نیروهای نامرئی، با صرف میلیاردها تومان، دست‌های شهردار را بستند و گلزار شهدا را به این حال و روز انداختند!
قصه جور دیگری‌ست اما.

جناب نوین! آن روزها که در اوج اقتدار بودید و تیغتان از هر طرف می‌برید، خود و مدیرانتان، می‌خواستید افتخار چنانِ پروژۀ عظیمی را یک‌تنه به‌نام خود بزنید؛ هم از این‌رو بود که هر منتقدی را به لطایف‌الحیل، از میدان به‌در می‌کردید.

جناب مهندس! یادتان رفته خط‌ونشان کشیدن‌هایِ متبخترانۀ مدیر آرامستان‌هایتان را؟ یادتان رفته که چگونه قدرت و نفوذ خود را به رخ جوان‌های منتقد تخریب مزار شهدا می‌کشید و تهدیدشان می‌کرد؟ نگویید از چنین معرکه‌گیریِ ناجوانمردانه‌ای مطلع نبودید و او خودسرانه آنگونه گردوخاک راه انداخته بود و سنگِ گلزار شهدا را به سینه می‌زد!

شما مخالف یکسان‌سازی بودید؟ این چه‌جور مخالفتی است که نه جایی ثبت شده و نه کسی چیزی در موردش شنیده؟!

لابد خیال کرده‌اید آب‌ها از آسیاب افتاده و کسی چیزی خاطرش نمی‌آید و می‌شود به‌راحتی پُز منتقد گرفت و خود را از مشارکت در چنان خسارت بزرگی تبرئه کرد.

جناب نوین! آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت. کار، دیگر تمام شده است. وادی رحمت، دیگر هیچ وقت مثل قبل نخواهد شد. دیگر چه فرقی می‌کند شما مقصر باشید یا بنیاد شهید؟ مهم آن میراث عظیم بود که زیر چرخ لودرهایتان صاف شد.
سردار! یادتان و یادمان باشد، آن‌که سودای بزرگ شدن دارد، اگر گوشی برای شنیدن و چشمی برای دیدن نداشته باشد، فقط می‌تواند خرابی‌های بزرگی به‌بار بیاورد. شما آن روز گوشی برای شنیدن نداشتید.

اخبار مرتبط:

اظهارات نوین در مورد یکسان سازی گلزار شهدا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *