جمعه / ۱۵ آبان / ۱۴۰۵ Friday / 6 November / 2026
×
واکنش ها به خبر تبریزبیدار؛

کنعانی در باکو به سر می برد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی به سمت رییس مرکز سلامت هلال احمر در جمهوری آذربایجان(باکو) منصوب شده است.

  • آبان 21, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، بدنبال پیگیری های صورت گرفته از هلال احمر آذربایجان شرقی، سعید کنعانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی به سمت رییس مرکز سلامت هلال احمر در جمهوری آذربایجان(باکو) منصوب شده و تاکنون مدیر عامل جدیدی به جای وی منصوب نشده است.

    بر اساس اعلام روابط عمومی هلال احمر آذربایجان‌شرقی، امدادرسانی به زلزله زدگان با مدیریت قائم مقام و بدون هیچ مشکلی صورت می گیرد.

    گفتنی است  با گذشت چهار روز از زلزله در میانه و سراب، مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی در تمامی جلسات و بازدیدهای مرتبط با زلزله غایب بوده است و این واکنش‌های برخی مردم و تعدادی از فعالان فضای مجازی برانگیخته است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *