رنگ های طبیعی، انواع و ویژگی های هر کدام

هیچ تعریف قانونی برای یک رنگ طبیعی وجود ندارد.FDAافزودنی‎های رنگی را به عنوان مواردی که نیاز به صدور گواهینامه دارند طبقه بندی می کند.

هیچ تعریف قانونی برای یک رنگ طبیعی وجود ندارد FDA  افزودنی‎های رنگی را به عنوان مواردی که نیاز به صدور گواهینامه دارند طبقه بندی می کند. تعریف دقیق طبیعی چیزی است که هر شرکت باید برای خودش کار کند. به عنوان “طبیعی”، از جذابیت بالایی برای مصرف کننده برخوردار است و بنابراین از نظر اقتصادی برای تولیدکننده اهمیت دارد.

ما معتقدیم هر رنگی در طبیعت وجود داشته باشد، از نظر فرم کشاورزی، بیولوژیکی یا معدنی، یک ماده رنگ طبیعی است. البته باید یکی از مواد افزودنی غذایی رنگی مورد تأیید FDA باشد و سابقه طولانی در استفاده بی خطر داشته باشد.

Image title

انواع رنگ های طبیعی

سبز طبیعی

یک ماده استخراجی طبیعی اصلاح شده شیمیایی از مواد اولیه برگ سبز (یعنی چمن) به نام سدیم مس-کلروفیلین موجود در اروپا وجود دارد و رنگ سبز روشن را در اختیار شما قرار می‌دهد. این ماده رنگی یا سایر مواد کشنده کلروفیل برای استفاده در ایالات متحده مورد تأیید نیست. تأیید فقط به این دلیل صادر نشده است که هیچ‌کس به FDA برای آن درخواست نکرده است.در ضمن، به عنوان ترکیبی از آنتوسیانین آبی و زرد، زردچوبه سبز رنگی را ایجاد کرده است.این فقط در محصولات pH خنثی کاربردی است.

رنگ کارامل

رنگ کارامل یکی از قدیمی‌ترین و رنگ آمیزی گسترده‌ای از مواد غذایی است. اگر چه به نظر می‌رسد طبیعی است، رنگ کارامل مثل شیرینی‌های آب‌نبات نیست. چهار نوع رنگ‌آمیزی کارامل وجود دارد. رنگ کارامل مواد غذایی محلول در آب است. این کار با حرارت‌دادن کربوهیدرات‌ها، به طور کلی در حضور اسیدها، قلیائیت‌ها یا نمک‌ها، در فرآیندی به نام کاراملیزه انجام می‌شود.

رنگهای “طبیعت یکسان” چیست؟

همه “رنگهای طبیعی” عصاره هایی از منابع طبیعی نیستند. تعداد کمی از رنگهای غیر مجاز FDA به صورت مصنوعی تهیه شده اند. این رنگ ها را نمی توان از همتایان طبیعی خود استخراج کرد. دقت در ترکیب شیمیایی رنگهای مصنوعی اداره بهداشت را ناامید می کند زیرا آنها نمی توانند از طریق آزمایش ، منبع واقعی رنگ کننده را تعیین کنند. بنابراین اصطلاح “یکسان طبیعت” برای این رنگ کننده ها معرفی شده است. بتاکاروتن نمونه بارز است.

عصاره آب چغندر چقدر پایدار است؟

پایداری عصاره آب چغندر تابعی از سیستم غذایی است که باید رنگ شود. در دسرهای یخ‌زده از پایداری بسیار خوبی برخوردار است. از طرف دیگر، آب چغندر به سرعت در داخل یک محصول تلاقی از بین می‌رود. با سازگاری سیستم، عصاره آب چغندر می‌تواند عملکرد طولانی مدت را فراهم کند.

توصیه می‌شود که کلیه رنگ‌های طبیعی در ظروف بسته در یک منطقه خنک تاریک نگهداری شوند.

آیا تیتانیوم دی اکسید یک رنگ طبیعی محسوب می‌شود؟ پاسخ به تعریف شما از “طبیعی” بستگی دارد. برخی معتقدند اگر رنگ‌آمیزی از یک منبع کشاورزی یا بیولوژیکی استخراج نشود، رنگ کننده طبیعی نیست. برخی دیگر استدلال می‌کنند که هر ماده‌ای که از منابع طبیعی گرفته می‌شود و رنگ از جمله مواد معدنی را منتقل می‌کند طبیعی است.

منظور از اعداد E برای رنگ‌های طبیعی چیست؟ از اعداد الکترونیکی در اروپا استفاده می‌شود تا رنگ‌های مورد تأیید را تشخیص دهد و اطمینان حاصل کند که هرکدام مشخصات خاص و چند کشور را دارند.

منظور از رنگ‌های مستقیم چیست؟ این اصطلاح بیشتر در هنگام برخورد با رنگ‌های معتبر استفاده می‌شود. در بعضی مواقع، این اصطلاح به واژگان رنگ طبیعی می‌رسد. این به معنای یک رنگ خالص است و هیچ ماده رنگ‌آمیزی دیگری اضافه نشده است، یعنی ترکیبی از رنگ نیست.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *