رئیس جمهور در بازدید از مناطق زلزله‌زده استان:

بازسازی و مقاوم سازی خانه‌ها در دستور کار است

روحانی درجمع مردم مناطق زلزله زده گفت:دولت تا آخرین لحظه بازسازی مناطق زلزله زده درکنار مردم خواهدبود لذا مردم نگران نباشند.

به گزارش تبریز بیدار ،حسن روحانی رئیس جمهور درجمع مردم مناطق زلزله زده شهرستان میانه گفت:  کشورمان ازجمله کشورهایی است که روی خط زلزله قرار داردو باید مسکن ها به گونه ای ساخته شود که مقاوم باشد و مردم نگرانی نداشته باشند.

او با بیان اینکه مشکل شما را مشکل خود می‌دانیم، افزود: از ساعات اولیه زلزله همه گروه‌های امدادی اعم از هلال احمر، نیروی انتظامی، سپاه و بسیج در منطقه حضور یافتند.  استاندار به ما گفتند، ساعت ۲.۱۷ که زلزله رخ داده از ساعت ۳ صبح نیرو‌های امدادی در منطقه حاضر شدند که این جای تشکر دارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما  تا پایان در خدمت مردم خواهیم بود، گفت: خانه‌هایی که احداث می‌شود، باید به گونه‌ای باشد که در زلزله احتمالی بعدی دچار آسیب نشود. این زلزله ۶ ریشتری بود و باید ساختمان‌ها برای زلزله‌های احتمالی بزرگ‌تر آماده شده و مقاوم شوند تا مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه آذربایجان همیشه در خط مقدم دفاع از ایران بوده و همه شهرها از تبریز تا میانه و سراب در این خط مقدم نقش برجسته‌ای ایفا کردند، تصریح کرد: ما خادم شما هستیم و در حد توان به شما خدمت می‌کنیم. از هیچ چیز دریغ نمی‌کنیم و معتقدم باید در همه روستاهای ایران ساختمان‌ها مقاوم‌سازی و یا بازسازی شوند از بنیاد مسکن می‌خواهم همه خانه‌هایی که مشکل دارند را در اولویت رسیدگی قرار دهد.

روحانی مردم آذربایجان را مردمی مقاوم و پیشرو عنوان کرد و ابراز داشت: مردمی که همیشه در کنار انقلاب بوده و در دفاع مقدس بودند و الان هم در کنار رهبری، از شرف و ناموس و کشورشان ایران دفاع و پاسداری می‌کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *