مديركل هواشناسی استان خبر داد؛

میانگین بارش در آذربایجان شرقی ۳۲ درصد افزایش یافت

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: میانگین بارش در استان در سال آبی جاری نسبت به سال آبی گذشته ۳۲ درصد افزایش یافته است.

به گزارش تبریز بیدار ،میانگین بارش در آذربایجان شرقی در سال آبی جاری (اول مهر ۹۷ تا ۴ اردیبهشت ۹۸) ۳۱۱.۳ میلی ‌متر به ثبت رسیه که نشان از افزایش ۷۵.۵ میلی متر بارش نسبت به سال آبی گذشته است.
وی با بیان اینکه میانگین بارش سال آبی جاری نسبت به بلند مدت نیز حدود ۵۷.۹ درصد افزایش یافته است، یادآوری کرد: میانگین بارش در بلند مدت ۱۹۷.۱ میلی متر ثبت شده است.
مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی درصد تامین بارش سال آبی جاری را ۱۰۹.۳ اعلام کرد و گفت: بارش سال آبی کامل گذشته حدود ۲۸۴.۸ میلی متر بود.
دولتی مهر، ادامه داد: بیشترین میزان بارندگی در سال آبی جاری با حدود ۳۷۱.۲ میلی متر از مراغه و کمترین میزان بارندگی با ۲۵۶.۱ میلی متر از سراب گزارش شده است.
وی گفت: میزان بارندگی ثبت شده در سال آبی جاری از شهرستان تبریز ۳۰۵.۳ میلی متر بوده که نسبت به سال آبی گذشته ۳۱.۱ درصد معادل ۷۲.۴ میلی متر و نسبت به بلند مدت ۶۱.۱ درصد معادل ۱۱۶ میلی متر افزایش داشته است.
مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی با اشاره به دمای استان اظهار داشت: در سال آبی جاری دمای استان به طور میانگین ۵.۷ درجه سانتی گراد بوده که نسبت به سال گذشته ۱.۲ درجه کاهش و نسبت به بلند مدت هشت دهم درجه افزایش نشان می دهد.
دولتی مهر افزود: خدآفرین با میانگین دمای ۹ درجه سانتی گراد بیشترین دما و سراب با میانگین دما ۳.۳ درجه کمترین دما را در استان به خود اختصاص داده و میانگین دمای تبریز در سال زراعی جاری ۵.۷ درجه بوده که نسبت به سال زراعی گذشته ۱.۳ درجه کاهش یافته است.
وی گفت: هم اکنون ( حدود ساعت ۹.۵ صبح) جلفا با ۸ درجه سانتی گراد بالای صفر و ورزقان با یک درجه زیر صفر به ترتیب گرمترین و سردترین شهرهای استان بوده و دمای تبریز ۶ درجه بالای صفر است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *