حجت الاسلام آل هاشم:

باید گفتار و رفتار طلاب در امر تبلیغ یکی باشد

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقیدر مراسم یادواره شهدای طلاب و روحانی استان بر یکی بودن گفتار و رفتار طلاب در امر تبلیغ تاکید کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم صبح امروز در مراسم یادواره شهدای طلاب و روحانی استان اظهار داشت: باید گفتار و رفتار طلاب در امر تبلیغ یکی باشد.

وی افزود: تبیین گسترش و تبلیغ دین نیازمند کسانی است که فرامین دین اسلام را بدانند و به دیگران آموزش بدهند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ضمن ابراز خرسندی از حضور حجت الاسلام قرائتی در تبریز گفت: امیدوارم طلاب بتوانند از تجارب ارزنده ایشان بهره ببرند.

امام جمعه تبریز  به روحیه خستگی ناپذیری حجت الاسلام قرائتی اشاره کرده و گفت: آدم هر چقدر هم مطلب داشته باشد در رسانه ملی حرف بزند هم حرفش تمام می‌شود. ۴۰ سال است آقای قرائتی در رسانه ملی برنامه دارد و کسی از صحبت های ایشان خسته نشده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *