علی کریم سیر در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص فرار علیرضا منادی کاندیدای انتخابات مجلس از مناظره با پرویز احمدزاده دیگر کاندیدای انتخابات اظهار داشت: هفته قبل با آقای منادی هماهنگی لازم برای این مناظره صورت گرفت و موافقت کرده بود.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی افزود: صبح امروز طی تماس با منادی ایشان اعلام کرد در مناظره شرکت نمی کند و برنامه دیگری دارد.
وی افزود: علی رغم اطلاعیه دانشگاه مبنی بر تعطیلی دانشگاه از ساعت ۳ و نیم به بعد، اما دانشجویان از ساعت ۳ در محل سالن حاضر شدند و آقای احمدزاده هم حضور یافت و خبری از آقای منادی نشد.
کریم سیر بیان داشت: آقای منادی تعطیلی دانشگاه را بهانه ای برای فرار از مناظره کرد در حالی که برای دانشجویان سرویس ایاب ذهاب تامین شده بود.
وی خاطر نشان کرد: با وجود غیبت آقای منادی،جلسه پرسش و پاسخ با آقای احمدزاده برگزار شد و دانشجویان تصویر منادی را به صندلی چسباندند.
