مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی خبر داد؛

جان باختن ۸۴ نفر و مصدومیت ۱۱۵۶ نفردر حوادث کار استان

صفایی‌فرد گفت: در ۱۰ ماهه امسال ۸۴ نفر در اثرحوادث ناشی از کار در استان جان خود را از دست دادند که یک نفر از آنها زن و بقیه مرد بوده است.

به گزارش تبریز بیدار ،علی صفایی‌فرد  اظهار داشت: در ۱۰ ماهه امسال ۸۴ نفر در اثر حوادث ناشی از کار در آذربایجان‌شرقی جان خود را از دست دادند که یک نفر از آنها زن و بقیه مرد بوده است، این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۳۸ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در این مدت تعداد یک‌هزار و ۱۵۶ نفر نیز بر اثر مصدومیت ناشی از حوادث کار به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که از این تعداد ۲۸ نفر زن و بقیه مرد بودند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان افزود: در دی‌ماه امسال ۹ نفر به‌علت حادثه کاری فوت کرده که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل چهار نفر افزایش داشته است همچنین در این مدت ۱۲۵ نفر نیز به‌علت مصدومیت حوادث کاری به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که یک نفر از آنها زن بودند، این آمار نسبت به‌مدت مشابه سال گذشته افزایش هفت درصدی را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان ساخت:  تعداد کل فوت‌شدگان حوادث کاری در سال ۹۷ برابر با ۷۳ نفر بود که یک نفر از آنان زن و بقیه مرد بودند و نیز تعداد کل مصدومین حوادث کار مراجعه‌کننده در سال ۹۷ برابر با یک‌هزار و ۳۰۶ نفر بود که از این تعداد ۴۰ نفر زن و یک‌هزار و ۲۶۶ نفر مرد بودند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *