جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خبر داد؛

صدور ۷۵ موافقت اصولی سرمایه‌گذاری گردشگری در آذربایجان شرقی

آبدار از صدور ۷۵ موافقت اصولی سرمایه‌گذاری گردشگری در استان خبر داد.

  • اسفند 15, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ،مرتضی آبدارمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی   ضمن اعلام این خبر، گفت: پروژه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری موفق به اخذ موافقت اصولی در سال ۹۸ در حال طی مراحل اخذ مجوز اجرا هستند.

    وی به اشتغال مستقیم پیش‌بینی‌شده درنتیجه اجرای این پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: بر اساس پروژه‌های ارائه‌شده سرمایه‌گذاری و توسعه حوزه گردشگری استان فرصت شغلی به میزان ۲۱۳۲ نفر در راستای پیشبرد اهداف این پروژه‌ها، ایجاد خواهد شد.

    وی افزود: در میان پروژه‌های موفق به اخذ موافقت اصولی طی سال جاری، ۱۰ پروژه به احداث هتل‌های چهار ستاره، سه ستاره، دوستاره و هتل‌آپارتمان در سطح استان در راستای توسعه و تقویت ظرفیت‌های گردشگری استان اختصاص‌یافته است.

    آبدار در ادامه در خصوص پروژه‌هایی که موفق به کسب مجوز ایجادشده‌اند، گفت: بررسی‌ها و مطالعات تخصصی از عوامل مهم انتخاب گزیده‌ای طرح‌های ارائه‌شده به‌منظور اخذ مجوز و اجرا است در همین راستا طی سال جاری، هفت فقره مجوز ایجاد در شهرستان‌های “آذرشهر، تبریز، جلفا، سراب، کلیبر، میانه و هریس” صادر شده است.

    وی  در خاتمه به میزان سرمایه‌گذاری پروژه‌های گردشگری استان اشاره کرد و گفت: حجم کل سرمایه‌گذاری پروژه‌های گردشگری آذربایجان شرقی در سال ۹۸ مبلغی بالغ‌بر ۶۴۷ میلیارد و ۲۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *