به گزارش تبریز بیدار ، شهابالدین بیمقدار نماینده اصلاح طلب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در گفتوگو با اعتمادآنلاین با اشاره به سکوت مخالفان دولت گفت: کرونا باعث شده مخالفان اقدامات شدیدی علیه دولت انجام ندهند. البته جستهگریخته انتقاداتی به دولت وارد میشود. از سوی دیگر رأی نمایندگان به طرح سهفوریتی برای تعطیلی یکماهه کشور نشان داد که مجلس نمیخواهد دولت را وادار به کاری کند.
وی ادامه داد: در تمام دنیا کرونا همه چیز را تحت سیطره خود قرار داده است و همه به فکر جانشان هستند.
به عقیده این فعال سیاسی اصلاح طلب در حال حاضر در کشور به وفاق ملی نیاز داریم و باید وفاق ملی در کشور شکل گیرد. در جامعه خودی و غیرخودی برداشته شود. حتی به زندانیان سیاسی بخشش بدهند و رفع حصر صورت گیرد(!!) و در این شرایط همه مردم پای کار بیایند.
بیمقدار که در ۴ سال اخیر یکی از نمایندگان پرحاشیه در اظهارنظرهای سیاسی بوده و همواره مدعی عدم کارایی مجلس در اداره کشور بود و دلیل عدم کاندیداتوری خود در انتخابات مجلس یازدهم را همین موضوع عنوان کرده است.
این نماینده عضو لیست امید در برهه های مختلف، حوادث گوناگون را دستمایه ای برای حمایت از سران فتنه ۸۸ قرار داده است.
این بار نیز روشن نیست چرا خانه نشینی اجباری مردم به دلیل کرونا باید مسئولان را به رفع حصر از سران فتنه ترغیب کند. قیاس سران فتنه که لیست اقدامات غیرقانونی آنان پر تعداد است، با مردمی که بدون گناه مجبور به رعایت قرنطینه خانگی هستند، ظلم در حق مردم است.
گفتنی است چند روز قبل نیز جمعی از حامیان فتنه ۸۸ با نوشتن نامهای خواستار رفع حصر سران فتنه شده بودند.
