روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغه
چه خبر از پروژههای مسکن ملی تبریز؟ / آخرین وضعیت باغمیشه، طالقانی و اندیشهدبیر کل سازمان بهداشت جهانی با خطرناک توصیف کردن ویروس کرونا، تازهترین ارزیابی خود را از ساخت واکسن برای این ویروس اعلام کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از اسکای نیوز، «تدروس آدهانوم»، دبیرکل سازمان بهداشت جهانی با خطرناک توصیف کردن ویروس کرونا، بیماری ناشی از این ویروس را مسری و کشنده عنوان کرد.
دبیرکل سازمان بهداشت جهانی همچنین در تازهترین ارزیابی خود درباره تولید واکسن کرونا گفت: تولید واکسن این ویروس به ۱۰ تا ۱۶ ماه زمان نیاز دارد.
این خبر را آدهانوم در نشست مجازی شورای اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل متحد اعلام کرد و افزود: ۱۹ هفته پیش ما هیچ چیزی درباره ویروس نمیدانستیم اما اکنون میدانیم که بسیار مسری و کشنده است.
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت همچنین آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان را نزدیک به چهار میلیون نفر اعلام کرد و تاکید کرد: از ژانویه، برای تسریع در یافتن واکسن برای این ویروس تلاش کردهایم.
ادهانوم همچنین بودجه ۸ میلیارد دلاری اخیر اروپا برای تولید واکسن همگانی را ناکافی عنوان کرد و خواستار افزایش کمکهای جهانی به این سازمان شد.
منبع: مهر
دیدگاهتان را بنویسید