حسین زاده مدیر روابط عمومی معاونت عذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص ادعای مطرح شده در خصوص غیربهداشتی بودن پنیر لیقوان گفت: ما برای بیش از ۹۰ درصد از واحدهای تولید پنیر سنتی لیقوان مجوز دادهایم و هرکدام از این واحدها موظف هستند ماه به ماه و یا هر دو ماه یکبار نمونهای از محصول خود را به آزمایشگاههای ما بدهند تا ما بر بهداشتی و استاندارد بودن این محصول را نظارت داشته باشیم.
وی ادامه داد: حتی کارشناسانی مخصوص پنیر اختصاص دادهایم تا به طور کاملاً مخصوص و اختصاصی برای این محصول نظارت، نمونهبرداری و کنترل داشته باشند.
مدیر روابط عمومی معاونت عذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار داشت: ما ادعایی نداریم که تمامی محصولات پنیر کنترلشده و بدون مشکل هستند همانطور که در سایر محصولات مانند کیک و کلوچه و سایر محصولات نیز ممکن است گاهاً مشکلاتی باشد اما برای پنیر کارشناسان مخصوص و مستقیم تعیین کردهایم که نظارت کامل انجام می دهند.
صدور مجوز به ۹۰ درصد واحدهای تولیدی و سردخانه های پنیر لیقوان
وی با بیان اینکه ممکن است عده ای در گوشهای از یک روستا و در منزل خود پنیر تولید کنند که ما نتوانیم نظارت داشته باشیم، خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد واحدهای تولید پنیر لیوان پنیر سنتی لیقوان تحت نظارت است و حتی مجوز پروانه سردخانهها را نیز ما می دهیم و اینطور نیست که نظارت نداشته باشیم و بعضاً مواردی بود که به تعزیرات گزارش کردیم و واحد را پلمپ کردیم که اینها همه نشانگر نظارت کامل معاونت غذا و دارو بر نحوه تولید پنیر لیقوان است.
حسین زاده در پایان با رد ادعای غیربهداشتی بودن پنیر لیقوان تاکید کرد: تمامی مستندات نیز وجود دارد و در صورت نیاز ارائه میکنیم و البته از طریق وزارت بهداشت نیز پیگیری و مکاتبات لازم را با صداوسیما انجام خواهیم داد و مراتب اعتراض خود را اعلام خواهیم کرد.
مطالب مرتبط:
توهین به پنیر لیقوان کار غیر اخلاقی رقیب برای کنار زدن این برند آذربایجان بود
