سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×
در گفتگوی محمدزاده با تبریزبیدار تشریح شد؛

هیچکس مسئولیت تخلف در پروژه میدان آذربایجان را گردن نمی گیرد

محمدزاده گفت:مسئولیت تغییرات در نقشه اولیه مصوب پروژه میدان آذربایجان را هیچکس بر عهده نگرفت و صورت جلسه ای پیدا نکردیم که چرا طرحی که مصوب شده است الان این شده است.

  • خرداد 31, 1399
  • محرم محمدزاده در گفتگو با تبریز بیدار  در خصوص تخلفات صورت گرفته در پروژه میدان آذربایجان تبریز اظهار داشت: در سال ۹۶ پروژه میدان آذربایجان را به کمیسیون های نظارت و عمران آوردیم. در آن مقطع ریاست شورا بر عهده آقای اکبرنژاد، ریاست کمیسیون عمران به عهده مرحوم اشرف نیا بود و آجودان زاده هم رئیس کمیسیون نظارت بود.

    وی افزود: در کمیسیون های نظارت و عمران تخلفات را بررسی کردیم و کمیته های کارشناسی در این مورد تشکیل شدند و تمامی تخلفاتی که اتفاق افتاده بود تحویل رییس شورا دادیم.

    این عضو شورای شهر تبریز با بیان اینکه شورا فقط نهاد نظارتی است و اجراییات در دست ما نمی باشد، افزود: در پروژه میدان آذربایجان ستون هایی زده شده است که مهندسین وقت نظارت کردند و دیدند ستون ها اصلا ضرورت نداشت.

    وی افزود: مسئولیت تغییرات در نقشه اولیه مصوب پروژه را هیچکس بر عهده نگرفت و صورت جلسه ای پیدا نکردیم که چرا طرحی که مصوب شده است الان این شده است.

    محمدزاده گفت: کمیسیون های حمل و نقل و نظارت این تخلف را به رییس وقت شورا داده است و الان معلوم نیست آیا مسکوت است یا در دست دستگاه قضایی می باشد و خواسته من این است که بررسی شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *