آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استسخنگوی سازمان ثبت احوال از ولادت بیش از ۲۸۰ هزار نوزاد در سه ماه اخیر خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار ، سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال با بیان اینکه در سه ماهه اول سال ۹۹، ۲۸۰ هزار و ۵۴۷ نوزاد در کشور متولد شدند، اظهار کرد: در سه ماه اخیر، ۱۴۴ هزار و ۷۶۳ نوزاد پسر و ۱۳۵ هزار و ۷۸۴ نوزاد دختر متولد شدهاند.
وی بیان کرد: در بهار سال جاری بیشترین میزان ولادت در ۵ استان تهران (۳۵ هزار و ۶۵۶)، خراسان رضوی (۲۷ هزار و ۷۶۰)، سیستان و بلوچستان (۲۱ هزار و ۷۲۶)، خوزستان (۲۱ هزار و ۱۸۶) و اصفهان (۱۴ هزار و ۱۷۹) بوده است.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به استانهایی که کمترین میزان ولادت را داشتند، افزود: ۵ استان، ایلام (هزار و ۸۹۶)، سمنان (هزار و ۹۰۵)، مرکزی (۳ هزار و ۷۲۷)، خراسان شمالی (۳ هزار و ۷۲۹) و بوشهر (۳ هزار و ۷۳۶) به ترتیب کمترین میزان ولادت را در کشور داشتند.
ابوترابی با بیان اینکه میزان ولادت در بهار سال جاری در مقایسه با بهار سال ۹۸ کاهش داشته است، تصریح کرد: در سه ماه اول سال گذشته ۲۹۹ هزار و ۳۸۹ ولادت ثبت شده است که از این آمار ۱۵۴ هزار و ۸۸ نوزاد پسر و ۱۴۴ هزار و ۵۰۱ نوزاد دختر بوده است.
دیدگاهتان را بنویسید