آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استمجری طرح و سرمایه گذار اتوبان تبریز سهند از تعویق مجدد افتتاح این پروژه خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار ،اسماعیل برزگر در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: پروژه آماده بهره برداری بوده و منوط به سفر وزیر راه و شهرسازی می باشد و هفته بعد حتما افتتاح خواهد شد.
وی ادامه داد: پروژه ۲۰ کیلومتر و در مسیر پروژه کوهستانی می باشد و ابنیه های خاصی دارد. مدت قرار داد این پروژه ۲۱ ماه بوده ولی بودجه، اساس مهمی برای تکمیل آن بود.
برزگر بیان دشت: نمایندگان مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی هر چند کم اما پیگیر این پروژه بودند و از وزیر راه و شهرسازی تشکر ویژه ای داریم که پیگیر این موضوع هستند.
وی اظهار داشت: نکات ایمنی و حفاظت و استانداردها در این آزادراه رعایت شده و عده ای نسبت به آن هجمه وارد نکنند، و بایت تاخیرا در افتتاح، از مردم عذر خواهی می کنیم.
مجری طرح و سرمایه گذار اتوبان تبریز سهند تاکید کرد: به مردم قول می دهیم در چند روز آینده این مسیر افتتاح شود و زیر بار ترافیک برود.
برزگر ضمن تاکید بر رعایت اصول ایمنی در این آزادراه گفت: این پروژه نسبت به بزرگراه تبریز – زنجان و تبریز – ارومیه از استانداردهای زیادی برخوردار می باشد و برای اجرای آن از رانت و دلار استفاده نکرده ایم.
وی با بیان اینکه در این پروژه ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده ایم، گفت: هر دوربین برای تعبیه در مسیر، ۵ میلیارد تومان هزینه می خواهد که از الزامات این پروژه می باشد و برای تکمیل اینها ۱۰۰ میلیارد تومان نیاز است.
دیدگاهتان را بنویسید