ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و معاونین دبیرخانه در دومین نشست با اعضای فراکسیون مناطق آزاد ضمن تاکید بر رفع موانع و مشکلات موجود در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی؛ خواستار اعلام مشکلات، چالشهای اجرایی و دغدغههای فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران مناطق آزاد توسط نمایندگان خانه ملت شد.
به گزارش تبریز بیدار ،سعید محمد در نشست تاکید کرد: دولت و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد مطالبه اصلاح قوانین این حوزه را داشته و نیازمند کمک مجلس هستند، کارآفرینی در مناطق آزاد بدون اصلاح قوانین امکان پذیر نیست، این مهم باید به عنوان یک پروژه فوری در هماهنگی و تعامل با نمایندگان پیگیری شود تا گره کار این مناطق باز گردد.
محمد افزود: ارتقاء جایگاه دبیرخانه و سازمان های مناطق در برنامه هفتم توسعه برای توسعه پایدار ضروری است، این مهم از سوی دولت خاصه معاون اقتصادی رئیس جمهور و با کمک فراکسیون مناطق آزادی در حال پیگیری است.
در این نشست که با محوریت بررسی و ارزیابی طرح اصلاح قانون چگونگي اداره مناطق آزاد موضوع كميسيون اقتصادي، لايحه اصلاح تبصره ماده 23 برنامه هفتم توسعه و لايحه اصلاح بند الف ماده 65 احكام دائمي برگزار شد؛ تصریح گشت: تکمیل و تأمین زیرساخت ها در مناطق آزاد یکی از ابتدایی ترین ضرورت ها و ابزارهای توسعه این مناطق است که با درج در تبصره های بودجه و تهاتر ممکن خواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید