ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغه
چه خبر از پروژههای مسکن ملی تبریز؟ / آخرین وضعیت باغمیشه، طالقانی و اندیشه
تراکتور محتاط و بی برنامه باخت / حیف از آن گل تیبور
نقشهی راه نخبگان برای «ایران هرچه قویتر» / «ریزعلی خواجوی»ها را نخبگانی میدانیم
تولید ۳ هزار تُن وَش پنبه در آذربایجانشرقیمدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی گفت: از دی ماه به هیچ عنوان نسخ کاغذی را قبول نمی کنیم.
به گزارش تبریز بیدار ، وحید مجیدی در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیکی یکی از بزرگترین پروژه های دولت و حوزه سلامت می باشد، افزود: نیاز جامعه بود که به این سمت برویم و این طرح در مجلس به تصویب رسیده است و برنامه بیمه سلامت نمی باشد.
مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی تاکید کرد: از سوم دی ماه به هیچ عنوان نسخ کاغذی را قبول نمی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: این برنامه به مدت سه سال در کرمان امتحان شده است و نواقصات آنها رفع شده است.
مجیدی تصریح کرد: نسخه نویسی تمام الکترونیک بر اساس کد ملی نوشته می شود.
وی به آمار کشوری و استانی نسخه نویسی الکترونیکی اشاره کرده و گفت: در کشور کشور کل میانگین نسخ الکترونیکی ۷۶ درصد می باشد و در استان آذربایجان شرقی تقریبا ۹۰ درصد به صورت نسخ تمام الکترونیکی اجرا می شود و امیدواریم این آمار به صد درصد برسد.
مدیر کل بیمه سلامت استان افزود: افراد فقط با کد ملی احراز هویت می شوند و آمار کسانی که دوبیمه ای بودند به صفر رسیده است.
وی گفت: برای تمامی درمانگاه ها، بیمارستان ها و …. آموزش های لازم نسخ الکترونیکی داده شده است.
مجیدی در ادامه گفت: تمامی خدمات نازایی و باروری از سال ۱۴۰۰ در تعهد بیمه سلامت آمده است و با بیمارستان های الزهرا، طالقانی ، شمس، ولیعصر طرف قرارداد هستیم و طبق تعرفه بیمه شدگان می توانند از خدمات استفاده کنند.
وی بیان داشت: بالغ بر ۴ هزار نفر بیماری خاص داریم که ۶۰ میلیارد سال گذشته برای آنها پرداخت کرده ایم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید