مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی گفت: از دی ماه به هیچ عنوان نسخ کاغذی را قبول نمی کنیم.
به گزارش تبریز بیدار ، وحید مجیدی در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیکی یکی از بزرگترین پروژه های دولت و حوزه سلامت می باشد، افزود: نیاز جامعه بود که به این سمت برویم و این طرح در مجلس به تصویب رسیده است و برنامه بیمه سلامت نمی باشد.
مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی تاکید کرد: از سوم دی ماه به هیچ عنوان نسخ کاغذی را قبول نمی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: این برنامه به مدت سه سال در کرمان امتحان شده است و نواقصات آنها رفع شده است.
مجیدی تصریح کرد: نسخه نویسی تمام الکترونیک بر اساس کد ملی نوشته می شود.
وی به آمار کشوری و استانی نسخه نویسی الکترونیکی اشاره کرده و گفت: در کشور کشور کل میانگین نسخ الکترونیکی ۷۶ درصد می باشد و در استان آذربایجان شرقی تقریبا ۹۰ درصد به صورت نسخ تمام الکترونیکی اجرا می شود و امیدواریم این آمار به صد درصد برسد.
مدیر کل بیمه سلامت استان افزود: افراد فقط با کد ملی احراز هویت می شوند و آمار کسانی که دوبیمه ای بودند به صفر رسیده است.
وی گفت: برای تمامی درمانگاه ها، بیمارستان ها و …. آموزش های لازم نسخ الکترونیکی داده شده است.
مجیدی در ادامه گفت: تمامی خدمات نازایی و باروری از سال ۱۴۰۰ در تعهد بیمه سلامت آمده است و با بیمارستان های الزهرا، طالقانی ، شمس، ولیعصر طرف قرارداد هستیم و طبق تعرفه بیمه شدگان می توانند از خدمات استفاده کنند.
وی بیان داشت: بالغ بر ۴ هزار نفر بیماری خاص داریم که ۶۰ میلیارد سال گذشته برای آنها پرداخت کرده ایم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید