جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح امام جمعه تبریز بر حل مطالبات فوتبال دوستان آذربایجان تاکید کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم روز چهارشنبه در اولین همایش بزرگداشت شهدای مرزبانی آذربایجان شرقی، اظهار داشت: همه اقشار جامعه باید برای مسئولان نظام دارای جایگاه والائی باشد و در این میان خواسته و مطالبه هواداران و فوتبال دوستان آذربایجان و طرفداران دو تیم سبز و قرمز تبریز باید جزو اولویتهای مسئولان قرار بگیرد.
امام جمعه تبریز با قدردانی از تلاشهای استاندار و نمایندگان مردم آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامیبه جهت پیگیری مسایل و مشکلات دو باشگاه فوق، اظهار داشت: بدون تردید هواداران هر دو تیم تراکتور و ماشین سازی از خود ما هستند.
وی تاکید کرد: امیدارویم با تصمیمات روز گذشته و انتقال این تیمها به مس سونگون، روند رو به رشدی را برای آنها مشاهده کنیم تا هواداران از عملکرد مسئولان رضایت داشته باشند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید