جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس گفت:در نمایشگاه اکسپو ۱۱۰ فرصت سرمایه گذاری جدید رونمایی خواهد شد.
به گزارش تبریز بیدار، علی نوید صبح امروز در نشست خبری نمایشگاه ارس اکسپو ۲۰۲۳ اظهار داشت: اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندهای منطقه آزاد ارس امسال در شهر تبریز تدارک دیده شده و بخشی از تلاش های این منطقه را به نمایش می گذاریم.
وی با بیان اینکه جهاد تبیین بارها توسط رهبر معظم انقلاب تاکید شده، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف این نمایشگاه عمل به این رویکرد است که در نقطه مرزی ارس به مردم منطقه تبیین کنیم.
معاون اقتصادی منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس افزود: این نمایشگاه برشی از فعالیت های منطقه آزاد ارس از جمله فعالیت های اقتصادی، کشاوری، ترانزیتی و … است که در کنار آن رویداد های تخصصی و رونمایی از فرصت های جدید منطقه آزاد انجام خواهد گرفت.
وی در ادامه گفت: بزرگترین موفقیت منطقه آزاد ارس این است که پروژه های خود را بدون بودجه دولتی و نفتی اجرا کرده و زیر ساخت ها و بسترسازی های شهر با هزینه ها و منابع منطقه آزاد انجام شده است.
نوید با اعلام اینکه محتوای نمایشگاه مستقیم و غیر مستقیم به اقتصاد مربوط است، افزود: در نمایشگاه اکسپو ۱۱۰ فرصت سرمایه گذاری جدید رونمایی شده و همچنین شرکت های فعال دانش بنیان در منطقه، طرح های جدید خود را رونمایی خواهند کرد.
وی اظهار داشت: اقتصاد منطقه آزاد ارس در چهار حوزه صنعت، کشاورزی، گردشکری و حوزه بازار و تجارت شکل گرفته است.
معاون اقتصادی منطقه آزاد ارس خاطر نشان کرد: در گلخانه های شیشه ای قطب اول در ایران هستیم و تمامی محصولات گلخانه ای ارس صادر می شود و در آینده نزدیک ۱۰۰ هزار تن محصولات گلخانه ای طبق استانداردهای جهانی صادر خواهد شد.
وی گفت: منطقه آزاد ارس در بخش توسعه کشاورزی و شیلات پیشرو بوده و ۴۵۰۰ هکتار باغات قطره ای وجود دارد که در حال توسعه می باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید