به گزارش تبریز بیدار ، علی مشایخی، مدیر کل فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: این مسابقات در رشته های طلا و جواهر سازی، تراشکار cnc، کاشیکاری دیوار و کف، آجر چینی و نبرید و تهویه برگزار خواهد شد.
وی در رابطه با محل برگزاری مسابقات گفت: مسابقات در مراکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک و سه تبریز و شرکت خاک چینی شهرستان مرند برگزار می شود.
مشایخی افزود: در این مسابقات ۱۵۰ نفر از ۲۶ شهر کشور رقابت خواهند کرد.
مدیر کل فنی و حرفه ای با اعلام اینکه این مسابقات بعد از ۱۸ سال در تبریز برگزار می شود، خاطرنشان کرد: تمامی شرکت کنندگان زیر ۲۱ سال می باشند و الویت ما تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص جهت تامین بنگاه های اقتصادی بوده و فلسفه استعداد سنجی و رویکرد شناسایی نخبگان جزو اولویت های ما می باشد.
وی در ادامه گفت: تمامی هزینه های این برنامه اسپانسر محور بوده و از نهاد های دولتی هیچ حمایتی نداشتیم و می توانیم با اعتقاد راسخ صنایع استان را پای کار بیاوریم .
مشایخی اذعان کرد: برگزیدگان این جشنواره به تیم ملی کشور راه پیدا می کنند و به مسابقات جهانی لیون فرانسه اعزام خواهند شد .
وی در پایان افزود: به نفرات اول این جشنواره از طرف اداره کل فنی حرفه ای برای اشتغال آنان وام ۱۵۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصدی پرداخت خواهد شد.
انتهای پیام/
