سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

محسن منصوری، معاون اجرایی رییس جمهور روز سه شنبه، در جریان سفر یک روزه به آذربایجان شرقی به همراه مسئولان استانی، از فاز دوم پروژه راه آهن بستان آباد – خاوران بازدید کرد.

معاون رییس جمهور در ایستگاه وعده های تبریز
  • اردیبهشت 19, 1402
  • به گزارش تبریز بیدار ، پروژه راه آهن بستان آباد – خاوران از کیلومتر ۱۳۲ تا ۱۷۶ به طول ۴۴ کیلومتر خط اصلی و چهار کیلومتر خطوط ایستگاهی – بستان آباد( قطعه ۷) تا خاوران بوده و یک هزار و ۷۲ متر پل بزرگ و سه هزار و ۶۸۰ متر تونل را شامل می‌شود.

    زیرسازی پروژه با پیشرفت ۱۰۰ درصد به پایان رسیده و روسازی آن به صورت یک خطه با پیشرفت ۹۹ درصد اجرا شده، ریل گذاری و تراورس چینی خطوط اصلی به پایان رسیده و خطوط ایستگاهی و عملیات تکمیلی در دست اجرا بوده و پیشرفت کلی پروژه بستان آباد خاوران در حال حاضر ۹۹ درصد به صورت تک خطه است.

    این پروژه دارای ۲ ایستگاه شامل درجه سه ایمناب که تکمیل شده و درجه دو خاوران که با پیشرفت ۷۹ درصدی در حال اجراست.

    اعتبار مصوب سفر رئیس جمهور برای مسیر بستان آباد – میانه ۷۵۰ میلیارد تومان بوده که به گفته مسئولین استانی، تاکنون ۷۳۰ میلیارد تومان جذب و هزینه شده است .

    فاز اول پروژه راه آهن میانه- بستان آباد – تبریز ( میانه – بستان آباد) به طول ۱۳۲ کیلومتر از میانه سال ۱۳۹۹ بهره برداری شد و شامل سه هزار و ۷۰۰ متر پل بزرگ، یک هزار و ۱۵۴ متر تونل و چهار هزار و ۳۶۹ متر گالری بوده و این پروژه شامل سه ایستگاه درجه سه که تکمیل شده، سه ایستگاه درجه دو ترکمانچای با پیشرفت ۳۱ درصد، تیکمه داش با پیشرفت ۶۴ درصد و بستان آباد با پیشرفت ۸۶.۵۷ درصد در حال تکمیل است.

    پروژه راه آهن میانه- بستان آباد- تبریز به طول ۲۰۵ کیلومتر از سال ۱۳۷۹ شروع شده است، این خط آهن در ۱۱ قطعه دارای ۹ ایستگاه، ۱۱ دستگاه تونل به طول ۶ هزار و ۵۸۳ متر و ۴۷ دستگاه پل بزرگ به طول هفت هزار و ۶۲۳ متر است.

    این پروژه با هدف کاهش مسافت ریلی تبریز – تهران به طول ۱۱۴ کیلومتر، کاهش زمان سفر تبریز – تهران به مدت ۴.۵ ساعت برای قطارهای مسافری و پنج ساعت برای قطارهای باری، افزایش سرعت سیر به ۱۲۰ کیلومتر برای قطارهای باری و ۱۶۰ کیلومتر در ساعت برای قطارهای مسافری در حال احداث بوده که سال ها در گیر و دار وعده ها افتاده است.

     

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
    پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله:

    جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *