جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×
پیگیری دوم تبریزبیدار نسبت به یک گزارش؛

پاسخ مدیرکل ارشاد استان به شائبه تعرض به حریم بصری «سید حمزه»

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: درباره اینکه بخشی از ساخت و ساز در مقبره الشعرا باعث خسارت به بنای امامزاده سیدحمزه شده، قابل بررسی است.

پاسخ مدیرکل ارشاد استان به شائبه تعرض به حریم بصری «سید حمزه»
  • خرداد 17, 1402
  • سید محمدحسین بلاغی در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص پروژه مقبره الشعرا و نگرانی نسبت به تعرض به حریم بصری امامزاده سید حمزه(ع) اظهار داشت: تمامی بنای درحال احداث فعلی، بر اساس نقشه هایی است که در حدود ۱۰ سال قبل طراحی و مورد اجماع و تایید قرار گرفته است.

    وی ادامه داد: در دوره فعلی هم این قسمت از بنا که در حقیقت آخرین بخش سازه ای پروژه مقبره الشعرای تبریز بوده درحال تکمیل و اتمام است که تمامی طراحی ها از ابتدای این پروژه در سال های قبل توسط شهرداری تبریز انجام گرفته است.

    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: درباره اینکه بخشی از ساخت و ساز در مقبره الشعرا باعث خسارت به بنای امامزاده سیدحمزه شده، قابل بررسی است و باید از طریق کارشناسان بررسی و اعلام نظر گردد و سپس تصمیم گیری شود.

     

    انتهای پیام/

     

    در همین باره بخوانید:

    صدمه به «سید حمزه» به بهای اصلاح «مقبره الشعرا» / توپ میراث فرهنگی در زمین ارشاد

     

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *