دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از نقش محوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در پیگیری اعتبارات اجرای پروژه قطعه 6 آزادراه تبریز- ارومیه تقدیر کرد.

بازدید نماینده ولی فقیه از قطعه 6 آزادراه تبریز- ارومیه
  • آذر 2, 1402
  • به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم صبح امروز از پروژه قطعه 6 آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد و در جریان وضعیت و میزان پیشرفت این پروژه قرار گرفت و از نقش محوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در پیگیری اعتبارات اجرای تقدیر کرد.

    به گفته سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی این پروژه که نقش حیاتی و مهمی در کاهش ترافیک، سوانح ناشی از تصادفات جاده ای و تسریع در عبور و مرور خواهد داشت، جایگزینی مناسب برای اتوبوبان شهید کسایی به شمار می رود.

    حیدر فتح زاده تصریح کرد: برای اجرای این قطعه که با مشارکت بخش خصوصی اجرا می شود تا کنون ۱۵۰۰میلیارد تومان هزینه صرف شده و پروژه ۶۰ درصد پیشرفت دارد.

    لازم به ذکر است رئیس کل دادگستری، سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، آل هاشم را در این بازدید همراهی کردند.

    انتهای پیام/

     

    نوشته های مشابه
    جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
    پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله:

    جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *