یکشنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 26 July / 2026
×

لیست شورای ائتلاف در تبریز پس از گمانه زنی های مختلف منتشر شد.

واکنش ها به لیست شورای ائتلاف در تبریز
  • اسفند 2, 1402
  • به گزارش تبریزبیدار، لیست شورای ائتلاف در تبریز پس از گمانه زنی های مختلف منتشر شد.

    در لیست شورای ائتلاف برای حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر آقایان حجت الاسلام سید محمدرضا تاج الدینی، علی آجودان زاده، علیرضا منادی، علی جعفری آذر، متفکر آزاد و علیرضا نوین گنجانده شده است.

    در روزهای اخیر انتقادات نسبتاً گسترده ای نسبت به روند غیر شفاف این شورا در فضای مجازی توسط فعالان سیاسی و رسانه ای مطرح شده بود.

    در ادامه برخی  واکنش های فغعالین فرهنگی و رسانه ای به لیست شورای ائتلاف را از نظر می گذرانیم.

    آرش رضازاده دبیر جبهه فرهنگی انقلاب نوشت: اصلا لیست شان تعجب ندارد، از کوزه همان برون تراود که در اوست.

    روح الله رشیدی عضو شورای شهر تبریز می گوید: لیست می دهند و چنین تظاهر می کنند که دلشوره ارزش های انقلاب را دارند اما در هر انتخاباتی تاجر مسلک تر از انتخابات قبل می شوند.

    شه منظر فعال فرهنگی نیز می نویسد: شورای ائتلاف دقیقا کیا هستند؟ کی انتخابشون کرده؟ملاک انتخاب خودشون چی بوده؟

    فرزاد نریمان زاده چهره هنری سال استان نیز نوشت: عزیزان شورای ائتلاف حتی زحمت یک توضیح بابت لیست خود نمی دهند و در یک کلام شفاف نیستند.

     

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *