سرویس شهری تبریزبیدار/ در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ تکلیف بودجه ۳۰ هزار میلیاردی شهرداری تبریز مشخص نشد و برای اداره امورات شهر در فروردین ۱۴۰۳ بودجه یکدوازدهم به تصویب رسید. ماجرا از این قرار است که شهرداری به دلیل ارسال دیرهنگام لایحه بودجه به صحن شورا و تصویب آن در روزهای پایانی سال، تنها یک جلسه در هیئت تطبیق فرمانداری برای بررسی و تایید آن تشکیل شد و ادامه جلسات برای سال ۱۴۰۳ موکول شده است.
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تبریز در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص بودجه ۱۴۰۳ شهرداری تبریز می گوید: کلیات بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز برای سال ۱۴۰۳ بعد از تصویب در شورای شهر به فرمانداری تبریز ارسال شد و فرمانداری تبریز باید در فرصت مقرر بعد از بررسی های لازم بودجه مصوب را تصویب می کرد، اما با توجه به تاخیر ارسال بودجه از سوی شهرداری تبریز به شورای شهر، فرمانداری تبریز بازه زمانی لازم را در روزهای پایانی سال برای بررسی و تصویب بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تبریز را نداشت.
احد صادقی ادامه داد: با توجه به نبود فرصت کافی و عدم تصویب بودجه پیشنهادی شهرداری در مهلت مقرر از سوی فرمانداری و با در نظرگرفتن آنکه شهرداریها مطابق با قانون باید در ابتدای فروردینماه هرسال کلیه عملیات مالی و پرداختهای خود را مطابق با بودجه مصوب سال جدید تنظیم نمایند، فرمانداری تبریز پیشنهاد تصویب یک دوازدهم از بودجه سال گذشته شهرداری را به جهت اینکه درخصوص بررسی و تصویب بودجه به زمان بیشتری نیاز دارد را به شورای شهر تبریز داده، تا شهردار بتواند نسبت به امورات شهرداری اقدام کرده و از طرفی دیگر امورات جاری مسکوت نماند.
غلامرضا احمدی دیگر عضو شورای شهر تبریز به تبریزبیدار می گوید: شورا برای تصویب بودجه وقت زیادی گذاشت و از طرف اعضای شورای شهر مشکلی نبود. آیین نامه بودجه ۱۴۰۳ از طرف وزارت کشور دیر به شهرداری ارسال شد فلذا شهرداری هم بودجه را دیرتر به صحن شورا آورد.
وی ادامه می دهد: اعضای شورا روزانه چند ساعت برای بررسی بودجه وقت می گذاشتند اما از طرف شهردار به این جلسات شورا بی اعتنایی شد و او در جلسات شرکت نمی کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز می گوید: عدم حضور شهردار در جلسات و دفاع نامناسب بودجه از طرف شهرداری باعث گله مندی اعضای شورای شهر شد که حتی عدم حضور شهردار در جلسه آخر بررسی بودجه، صدای اعتراض حامیان شهردار را هم درآورد چرا که سوالات بی پاسخ ماند و جمع بندی مناسبی نشد.
تلاش تبریزبیدار برای گفتگو با دو عضو حامی شهردار بی نتیجه ماند و پاسخگو نشدند.
انتهای پیام/
