تولید ۳ هزار تُن وَش پنبه در آذربایجانشرقی
دستگیری سارق طلاجات بانوی سالخورده در تبریز
دستگیری سارقان خودرو و داخل خودرو در تبریز
قرار بود با هم شهید شویم / قول دادی برگردی اما با تابوت آمدی / قصه دلدادگی شهید ابوالفضل اسکندری
کشف ۱۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز و دستگیری ۳۶ نفر در آذرشهر
انتقال زندان تبریز با استفاده از ظرفیت مولدسازی تسریع میشود
مرگومیر ناشی از سوختگی در آذربایجانشرقی ۳۳ درصد افزایش یافت
کاهش ۵۶ درصدی سنزدگی گندم آذربایجانشرقی در سال ۱۴۰۵طی دیدار و دورهمی مسئولین و اعضای ستادهای تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در استان آذربایجان شرقی، بر اهمیت اجماع نامزدهای جبهه انقلاب تاکید شد.
در این دیدار که در تبریز و با محوریت یکی از نمایندگان تبریز در مجلس شکل گرفت، موفقیت دولت بعد در شرایط کنونی منوط به همگرایی و اجماع نامزدهای انقلابی و رعایت اخلاق در رقابت های انتخاباتی عنوان شد.
مسئولین و اعضای ستادهای انتخاباتی سه تن از نامزدها در آذربایجان شرقی در این جلسه چند ساعته ضمن تاکید بر همگرایی حداکثری برای تشکیل دولتی قوی، به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر خلق حماسه دوم و انتخاب رییس جمهور شایسته تصریح کردند.
حاضران در جلسه ضمن تبیین دیدگاه های خود برای افزایش مشارکت مردمی و تقویت جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری، روی کار آمدن دولت خدمتگزار را نیازمند ترکیب ظرفیتها عنوان کردند.
در این جلسه هم اندیشی همچنین تاکید شد که برای جلوگیری از سردرگمی مردم در انتخابات، نامزدهای جریان انقلاب با تلاش برای ائتلاف یا اجماع، خود را درکنار همدیگر ببینند و سعی کنند به مردم نشان دهند که راه خدمت صادقانه ادامه دارد.
پرهیز از تخریب نامزدهای جبهه انقلاب در خلال رقابت های انتخاباتی یکی دیگر از مسایل مورد تاکید در این نشست بود.
گفتنی است انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم روز 8 تیر ماه با رقابت 6 نامزد تایید صلاحیت شده برگزار می شود.
انتهای پیام/
اگه هوش وحواس دارند بایستی مثل همه جای دنیا چند نفر را عرضه کنند وبعد یکی را که بیشترین اقبال برایش وجود دارد بیارن تو میدون. اونیکه من میبینم جبهه اصول گرایی انشقاق داره و رقابت را واگذار خواهند کرد