تبریزبیدار گزارش می دهد؛

شهروندان پاسخ می دهند: چرا باید رای دهیم؟

شهروندان تبریزی از چرایی و اهمیت رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم می گویند.

به گزارش تبریزبیدار، در حاشیه حضور حماسی مردم تبریز در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با تعدادی از شهروندان حاضر در پای صندوق رای همکلام شده ایم.

خسرو ملازاده از رزمندگان دوران دفاع مقدس بعد از رای دادن به تبریزبیدار گفت: رأی دادن به منزله نمایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: دشمنان به خوبی می‌دانند که در پیچ‌های مهم نمی‌توان ملت بزرگ ایران را دور زد.

 

 

برادر شهیدان خانلو نیز به تبریزبیدار گفت: انتخابات امتحان بزرگی است تا با خون شهدا و آرمان‌های آنها بیعت دوباره داشته باشیم.

 

 

بانویی که از دقایق اولیه در شعبه اخذ رای در مسجد آیت الله انگجی حاضر شده بود به تبریزبیدار گفت: همه برای پیشرفت کشور پای صندوق بیایند.

 

 

یکی دیگر از بانوان حاضر در پای صندوق رای بعد از انداختن رای خود به صندوق به خبرنگار ما گفت: آمدم رئیس‌ جمهور انتخاب کنم تا به درد مردم برسد.

وی افزود: این کشور مال ماست نه مال بیگانگان؛ پس به کوری چشم دشمنان رأی دهیم.

 

 

دختر جوانی که با اشتیاق از رای دادن خود سخن می گفت، به خبرنگار ما در مورد هدف از حضور در پای صندوق رای اظهار داشت: حداقل به خاطر اعتقاد به خود رأی دهیم.

 

 

بانوی دیگری که به همراه خانواده و همراهان پایگاه بسیج در محل شعبه اخذ رای حاضر شده بود با اشاره به بنر شهیدان رئیسی و حاج قاسم سلیمانی که در دست فرزندان خود بود، به خبرنگار ما گفت: با بنر شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید رئیسی آمده‌ایم تا بگوییم به نیت شهدا رأی می‌دهیم.

وی افزود: امیدوارم کسی مثل شهید رئیسی انتخاب شود که منتخب خدا و مایه افتخار ما شد تا ما را سربلند کند. همگی با رأی دادن خود چشم دشمنان را کور کنیم.

 

 

شهروند تبریزی با موهای فرفری و سیبیل جذاب خود در حاشیه رای دادن در گفتگو با تبریزبیددار تاکید کرد: انتخابات وظیفه همگانی است.

 

 

 

گزارشات میدانی خبرنگاران تبریزبیدار از شعب مختلف اخذ رای در منطق مختلف شهر حکایت از صف طولانی تبریزی‌ها دارد.

 

 

انتهای پیام/

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *