دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریزبیدار:

تشریح مصادیق تخلفات انتخاباتی

محمدی سرپرست استانداری آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریزبیدار به تشریح برخی مصادیق تخلفات انتخاباتی پرداخت.

تشریح مصادیق تخلفات انتخاباتی
  • تیر 15, 1403
  • تراب محمدی در حاشیه انتخابات دور دوم ریاست جمهوری در گفتگو با تبریزبیدار اظهار داشت: ۳۱۶۶ شعبه اخذ رأی در سراسر استان وجود دارد که ۷۳۷ شعبه سیار است.

    وی با اشاره به افزایش مشارکت مردمی در ساعات اولیه رای گیری گفت: در ۷ دقیقه اول زمان شروع انتخابات، ۲۰ هزار نفر رأی داده‌اند که نشان از حضور پرشور مردم دارد.

    سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی در تشریح مصادیق تخلفات انتخاباتی گفت: هر فردی که سواد ندارد حتماً با خود همراه بیاورد چرا که هیچ یک از کارگزاران صندوق‌های رأی و نمایندگان کاندیداها حق نوشتن تعرفه دیگران را ندارند.

    رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی ادامه داد: در شعاع ۵۰ متری شعب اخذ رأی نباید پوستری از نامزدها باشد.

    محمدی اضافه کرد: نباید در مسیر عبور رأی دهندگان، نامزدی تبلیغ شود و در صورت مشاهده جرم محسوب شده و پرونده قضایی تشکیل می‌شود.

     

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
    پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله:

    جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *