چهارشنبه / ۱۸ شهریور / ۱۴۰۵ Wednesday / 9 September / 2026
×

معاون فرمانداری شهرستان تبریز در واکنش به نامه لغو تعلیق عضویت پرویز هادی در شورای شهر تبریز گفت: هیچ نامه ای از سوی وزارت کشور واصل نشده است.

هیچ نامه ای از وزارت کشور ارسال نشده / چرایی تعلیق عضویت هادی
  • شهریور 25, 1403
  • کمال عشقی در گفتگو با تبریزبیدار در واکنش به  موضوع بازگشت پرویز هادی به شورای شهر تبریز با حکم وزارت کشور اظهار داشت: تاکنون نامه رسمی از سوی وزارت کشور به فرمانداری واصل نشده است و تعلیق پابرجاست.

    وی در خصوص تعلیق عضویت پرویز هادی از شورای شهر گفت: طبق قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها هر عضو شورا در صورتی که 6 جلسه متوالی و یا 12 جلسه غیرمتوالی غیبت داشته باشد، شورای شهر باید موجه یا غیرموجه بودن غیبت های وی را به فرمانداری اعلام کند تا در این مورد تصمیم گیری شود.

    معاون فرماندار تبریز در مورد حضور عضو علی البدل در جلسه امروز شورای شهر گفت: مطابق تبصره ماده ۷ قانون شوراها مصوب ۱۴۰۰ در صورت غیبت عضو شورا تا دو ماه، از عضو علی البدل به شورا دعوت می شود و تعلیق آن عضو بررسی می شود و این بررسی نباید بیشتر از شش ماه طول بکشد. عضو معلق شده می تواند اسناد و مدارک خود را به مرجع ذیصلاح در وزارت کشور ارجاع دهد تا تعیین تکلیف شود.

     

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
    رئیس دانشگاه تبریز در اجلاسیه سالانه مجمع بسیج آذربایجان شرقی؛

    تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست

    ضرورت بازنگری در سیاست‌های علمی و فناوری
    عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه سالانه مجمع بسیج آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

    ضرورت بازنگری در سیاست‌های علمی و فناوری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *