سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

ششمین دوره رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج آذربایجان‌شرقی که از امروز، ۲۱ آذرماه، در دانشگاه هنر اسلامی تبریز آغاز شده است، با ثبت‌نام ۱۰۰ نفر از فعالان و علاقه‌مندان به تولید محتوای دیجیتال در بخش‌های مختلف، در حال برگزاری می‌باشد.

ثبت‌نام ۱۰۰ نفر در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج آذربایجان‌شرقی/رشد کمی و کیفی و انگیزه کامل شرکت‌کنندگان
  • آذر 21, 1403
  • به گزارش تبریزبیدار، غلامرضا سیفی، مسئول فضای مجازی سپاه عاشورا گفت: این رویداد در سراسر کشور به صورت همزمان برگزار می‌شود و در سال جاری، شاهد رشد کمی و کیفی شرکت‌کنندگان نسبت به دوره‌های گذشته هستیم.

    وی با اشاره به تأثیرات مثبت و ملموسی که این جشنواره در سال‌های گذشته در سطح کشور به‌ویژه در زمینه ارتقای مهارت‌های دیجیتال و توانمندسازی استعدادهای جوان داشته است، اعلام کرد: این رویداد همچنان می‌تواند در ایجاد انگیزه بیشتر برای جوانان و فعالان فضای مجازی نقشی حیاتی ایفا کند.

    سیفی افزود: بحمدالله در سال های گذشته شاهد درخشش فعالان تولید محتوای دیجیتال استان در سطح ملی بودیم و امیدوارم امسال نیز این اتفاق مبارک رخ دهد.

    مسئول فضای مجازی سپاه تأکید کرد: خروجی‌های این جشنواره به شکل عمومی منتشر خواهد شد.

    وی تصریح کرد: این رویداد عینیت دادن به تقویت دستگاه تولید محتواست، که مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ما ظرفیت های خوبی در استان داریم که باید دستگاه های فرهنگی و رسانه ای حمایت کنند.

    مسئول قرارگاه فضای مجازی سپاه عاشورا اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در این رویداد به آن پرداخته خواهد شد، اهمیت توجه به تولید محتوا به‌عنوان یک مسئله اساسی است، این حوزه نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و توجه ویژه‌ای است تا آثار تولیدی نه تنها به‌عنوان محصولات دیجیتال بلکه به‌عنوان اثر فرهنگی و اجتماعی باقی بمانند.

    وی افزود: برای رشد و توسعه این صنعت، حمایت مسئولین فرهنگی استان و سازمان‌های مربوطه، بسیار حائز اهمیت است، این حمایت‌ها باید به‌طور جدی و در سطحی کارآمد انجام شود تا نقش فعال و مؤثر در رشد تولید محتوا داشته باشد.

    سیفی افزود: این رویداد می‌تواند فرصتی برای آشنایی مسئولان با فضای تولید محتوا و اهمیت آن در توسعه فرهنگ و اقتصاد دیجیتال کشور باشد، امید است که این جشنواره به‌عنوان یک رویداد خاطره‌انگیز و مفید برای تمام شرکت‌کنندگان برگزار شود و تأثیرات مثبتی در ارتقاء فرهنگ تولید محتوا در کشور به جا بگذارد.

    وی در پایان گفت: محورهای این رویداد شامل سخنرانی حضرت آقا در تاریخ ۵ آذر، سخنرانی ایشان در تاریخ ۲۱ آذر و موضوع شهدای مدافع حرم استان خواهد بود.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *