مشاور امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز؛

مادران نقشی بی‌بدیل در احیای فرهنگ نماز در جامعه دارند

مشاور امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز ، ضمن اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ ستاد اقامه نماز مبنی بر «مادران معماران فرهنگ اقامه نماز» مطالبی را ارائه کرد و گفت: ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ، ﻣﻬﻢ­ﺗﺮﯾﻦ ﻭﺍﺣﺪ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﻘﺸﯽ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺩﺭ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﯾﻔﺎ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ

به گزارش تبریزبیدار،ناهید هادی اظهار داشت: مادران، خط‌شکنانِ نور(نماز) هستند و نقشی بی‌بدیل در احیای فرهنگ نماز در جامعه دارند.

وی افزود: در روزگاری که هجمه‌های فرهنگی، بنیان خانواده و ارزش‌های دینی را نشانه گرفته‌اند و هرچقدر ما مادران،خانواده برای آشنایی و آگاهی و ترویج معارف معنوی فرزندمان وقت نداشته باشیم کوتاهی کنیم، دشمن با برنامه ریزی دقیق برای جوان ونوجوان ما فرهنگ خودش را القا خواهد کرد و سرمایه خرج می کند.

مشاور امور بانوان و خانواده گفت: هزینه در جوانی برای سلامتی پس انداز برای پیری است تا انسان جوان هست باپیشگیری از اضافه خرجی پس انداز درزمان پیری و ناتوانی است.

وی بیان کرد: مادرانِ متدین سرزمین ما ایران همچون خط‌شکنانی در میدان نبرد، با سلاح عشق و ایمان، به احیای فرهنگ نماز در جامعه کمر همت بسته‌اند، ان شاءالله در حرکتی جهادی با همکاری وهم فکری فعالان و متخصصان جامعه نمازی کشور پا به عرصه اجتماع بگذارند با آگاهی واقتدار وتربیت فرزندانی آگاه وبا بصیرت هم از ظرفیت خانواده و مدرسه بتوانندفرماندهان لشگر جهانی اسلام باشند.

هادی با بیان نقش بی‌بدیل این معمارانِ نور، در بنای نسلی نمازگزار و آشنا به معارف الهی، گفت: دیگر بر کسی پوشیده نیست که مادر، نخستین و مهم‌ترین آموزگار زندگی هر فرد است او با قلب سرشار از محبت و با عمل به آموزه‌های دینی، بذر ایمان و عشق به خداوند را در دل فرزند می‌کارد مادر، با لالایی‌هایش، با قصه‌هایش و با رفتارش، مفاهیم نماز و عبادت را به فرزند می‌آموزد و یک مادر آگاه به معارف دینی ومعنوی می تواندجامعه نه بلکه جهان را تکان دهد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تاریخ ما کم از اسوه ها نداشته و اولین بانو و مادر حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) که در کنار و تربیت یافته رسول خدا بزرگترین بانوی اسلام وجهان معرفی شد و حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) که در طول عمر اندکش کل جهان را متحول کرد واگر تقدیر خدا بود و خانه ظلم چندصباحی مهلت زندگی به این بانوی بزرگ می داد بی شک تحول بنیادین دربستر جامعه اسلامی می افتاد.

هادی در ادامه افزود: اما نقش مادر در ترویج فرهنگ نماز، تنها به آموزش محدود نمی‌شود او با ایجاد فضایی معنوی در خانه، با برپایی نماز جماعت خانوادگی و با تشویق فرزندان به حضور در مساجد، محیطی مناسب برای رشد و تعالی معنوی آنان فراهم می‌کند.

مشاور امور بانوان و خانواده تصریح کرد: در سال‌های اخیر، شاهد ابتکارات و اقدامات خلاقانه‌ای از سوی مادران در زمینه ترویج فرهنگ نماز بوده‌ایم از برگزاری دوره‌های آموزشی نماز برای کودکان و نوجوانان گرفته تا تهیه بسته‌های فرهنگی و آموزشی با موضوع نماز، مادرانِ ما نشان داده‌اند که می‌توان با استفاده از روش‌های نوین و جذاب، نسل جوان را به این فریضه الهی ترغیب کرد.

هادی بیان کرد: بی‌تردید، مادران، معماران اصلی فرهنگ اقامه نماز در جامعه هستند آن‌ها با نقش بی‌بدیل خود در تربیت نسل‌های آینده، می‌توانند سهم بسزایی در ارتقای سطح معنویت و اخلاق جامعه داشته باشند لذا، حمایت از مادران فعال در این زمینه و قدردانی از زحمات آن‌ها، یک وظیفه ملی و دینی است.

وی در پایان بیان کرد: مادران نخستین معلمان نماز، مادران در ترویج فرهنگ نماز، نقش خانواده در تربیت نسلی نمازگزار و جایگاه مادر در اسلام و نقش او در تربیت فرزندان با ورود در بخش نماز و مهدویت دانش آموزان با رغبت بیشتری به معارف دینی استقبال می کنند.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *